≫ 

Milo Đukanović: KK Budućnost je državni projekat, metafora nove Crne Gore

Crnogorski predsednik dobio specijalan poklon za doprinos razvoja

  • 27

Košarkaški klub Budućnost svečano je obeležio sedam decenija postojanja, a specijalnu nagradu dobio je predsednik Crne Gore Milo Đukanović za veliki doprinos razvoju kluba.

Đukanović je u govoru naglasio da je "Budućnost naš prepoznatljiv simbol, naša emocija, adresa pripadnosti", prenose Vijesti.

- Ova Budućnost je metafora nove Crne Gore. Bez kompleksa inferiornosti, ne pristajući na stereotip da mali znači i slab. Privilegija da naša deca za sportske uzore imaju svoje sugrađane, prve komšije sa kojima su odrastali. Crnogorski sportski brend, zaštitni znak države, klub privrženih, odanih navijača svih generacija. Zato su u pravu kada kažu da je Budućnost državni projekat, bez obzira na to što pod tim podrazumevaju - poručio je Đukanović.

Naglasio je da će i u narednim godinama KK budućnost moći da računa na pomoć države.

- Budućnost ima podršku države i tako će i ostati. Država ulaže i sportske selekcije i klubove koji su internacionalno prestižni, ulagati u mlade u bilo kojoj oblasti uvek je najpametnija i uvek opravdana investicija. Obaveza je svih nas da Budućnost i u budućnosti bude ponos Crne Gore - istakao je Đukanović.

Video: Ovo je taj državni projekat: Sin crnogorskog ministra policije pljuje igrače Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    24. decembar 2019 | 11:09

    Isto kao Partizai u Srbiji

  • Wtf

    24. decembar 2019 | 09:22

    Pišite o skupu sveštenika i gradjana ispred skupštine grada Podgorice u toku je sednica u vezi zakona o crkvi

  • GrobarkaCg

    24. decembar 2019 | 10:47

    U prevodu ako ne voliš Budućnost ne voliš Crnu Goru, ako voliš Njegoša ne voliš Crnu Goru, ako voliš Srbiju ne voliš Crnu Goru, ako ne voliš DPS ne voliš Crnu Goru, kako da ne volim mjesto u kom sam rođena... Ove nebuloze on priča 30 godina, ne razumijem stepen inteligencije ljudi koji se na ovo još uvijek "pali".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA