≫ 

Šakota: Odbrana je donela pobedu u Rusiji

Trener Crvene zvezde ocenio je da je odbrana u drugom poluvremenu rešila pobednika meča

  • 16
Dragan Šakota, Čarls Dženkins Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde mts došli su do velikog brejka u Kazanju, pošto su pobedili Zenit 65:58 i zabeležili sedmu pobedu u 16.kolu Evrolige!

Nakon utakmice u kojoj su crveno-beli timskom igrom, izvanrednom odbranom dozvolili rivalu samo 18 poena u drugom poluvremenu, svoje utiske izneo je trener Dragan Šakota

- Na poluvremenu smo dosta pričali u svlačionici kako da korigujemo našu “pik n rol” odbranu, kojom smo u prvom delu dozvolili našem rivalu mnogo opcija, “šort rolova” kojim su mogli da distribuiraju loptu u stranu. Popravili smo našu odbranu i igrali zaista mnogo bolje u drugom poluvremenu. Dobro smo skakali, zagrađivali koš, smanjili smo broj izgubljenih lopti I to je bio ključ za ovu pobedu.

KK Crvena zvezda - KK Olimpijakos Foto: Marko Jovanović

Ekipa Crvene zvezde mts vraća se u Beograd tokom noći letom iz Kazanja, a već u subotu u popodnevnim časovima održaće u hali “Aleksandar Nikolić” prvi trening u sklopu priprema za gostovanje u Podgorici.

Video: Šakota o trenutnoj atmosferi oko kluba: Kritika će uvek biti, treba izdržati još 60 utakmica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša

    27. decembar 2019 | 22:42

    Sin Dragan je doneo pobedu . Pobedili ste gore od sebe a za tebe Šakota sam mislio da si bolji trener . Za sta vam sluzi onaj basketaš Kuridža , kava je to postava gde igra on,Davidovac,sin Dragan i Stimac , sta glumite sa drzanjem na klupi Kuzmica i Odje , sta je sa Perpelogluom jel slomio kuk i obe noge kad ne igra vec blizu 4 meseca . Ako izgubite od Buducnosti a sve su sanse da hocete od final 4 nema nista , sto znaci najgora sezona u zafdnjih 5 godina .

  • Zeka

    28. decembar 2019 | 08:39

    Imamo dobar raspored u narednih 4 utakmica, Bajern, Żalgiris, i Alba kod kuće, Asvel na strani. Mislim da lako možemo do 3 pobede, pa čak možemo I Asvel da dobijemo na strani I tako se dobro pozicioniramo u gornjem delu tabele. Biće to dobro, vidi se pomak, za sada ne po igri, ali borbenost I zalaganje dobro. Kuridži svaka čast na odbrani, još da proradi u napadu I to je to. Štimac je doneo energiju, stimuliše ekipu, a to je Zvezdi bilo potrebno.Još da vidimo ovog Pantera, i mislim da će sve doći na svoje.

  • Gg

    27. decembar 2019 | 22:12

    Cuj odbrana hhhahahahahaahhahahaahhahahahahahahaahhaahhaahhahahahahabahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA