Budućnost stopira odlaganje utakmice sa Zvezdom: Preduzete su sve bezbednosne mere

Ne postoji nijedan razlog za odlaganje, kažu u dopisu iz Podgorice

  • 30
HASSAN MARTIN Hasan Martin na meču sa Zvezdom, arhiva, Foto: MN Press

Košarkaški klub Budućnost protivi se odlaganju meča sa Crvenom zvezdom u dvorani Morača i o tome je obavestio rukovodstvo ABA lige.

Meč je prvobitno zakazan za 30. decembar od 18 časova, ali su crveno-beli tražili odlaganje zbog osetljive i napete političke situacije na relaciji Beograda i Podgorice poslednjih dana.

- Primili smo Vaš mejl koji sadrži i dopis KK Crvena zvezda, sa predlogom za odlaganje utakmice i razloge za to, kao i Vaš zahtev za naš komentar i viđenje situacije u vezi sa planiranom utakmicom.

Smatramo da ne postoji nijedan razlog za odlaganje planirane utakmice za čije nesmetano odigravanje su preduzete sve nephodne organizacione i bezbednosne mere od strane našeg kluba i nadležnih državnih organa.

Shodno tome Vas obaveštavamo da je sve spremno za odigravanje planirane utakmice - odgovorio je Slavko Radulović, direktor podgoričkog kluba.

Uoči derbija 13. kola ABA lige, poslednje utakmice u ovoj kalendarskoj godini, Budućnost je u znatno boljoj poziciji na tabeli.

Podgoričani su sa devet pobeda i tri poraza na drugom mestu lige iza Cedevita Olimpije, dok je Zvezda tek sedma sa sedam pobeda i pet poraza.

Video: Lazić o prozivkama navijača: Nismo mi razmaženi košarkaši, ko radi taj i greši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    29. decembar 2019 | 17:46

    Treba izaci na teren i ako navijaci krenu da gadjaju igrace i da ih napadaju izaci sa terena i traziti da se isprazne tribine! Mozete da nas psujete i vredjate koliko hocete a ne mozete da nam napadate igrace na terenu! Tacka!

  • dex

    29. decembar 2019 | 17:45

    ajde zvezdo pregazi ove milogorce sutra...igraj za sve SRBE

  • 🇷🇸

    29. decembar 2019 | 19:07

    Partizanovi navijači bi ovako sutra da izbije rat izdali državu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA