≫ 

Alba "izrešetala" Olimpijakos pred dolazak u Beograd, blistali Skandinavci!

Neslavan debi jorgosa Barcokasa na klupi Pirejaca, Milutinov vrlo dobar sa 15 poena i 6 skokova

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Olimpijakos Foto: Marko Jovanović

Ni novi trener ne pomaže da se popravi situacija u Olimpijakosu. Jorgos Barcokas je debitovao na klupi "crveno-belih", sve je bilo spremno da se potvrdi trijumf nad Valensijom u prethodnoj rundi, a onda su Skandinavci odličili da pokvare žurku.

Islanđanin Martin Hermanson i Šveđanin Markus Erikson briljirali su u trijumfu Albatrosa u dvorani "Mira i Prijateljstva" u 19. kolu Evrolige, 93:86.

Naredni meč Alba igra protiv Zvezde u Beogradu i sigurno je da igračima nemačkog tima neće neodostajati samopouzdanja za "Štark Arenu".

Olimpijakos je, činilo se, kontrolisao tempo i rezultat, imao je tri poena prednosti na startu poslednje deonice, međutim tada su na scenu stupili Hermanson i Erikson i potpuno preokrenuli momenat.

Erikson je šutirao za tri 6/9, utakmicu je završio sa 22 poena, dok je Hermanson bio druga napadačka violina sa 18 poena.

Rokas Giedraitis dodao je 15 poena za goste koji su stigli do šeste pobede, druge gostujuće ove sezone, i druge u Atini pošto su savladali i Panatinaikos.

Na drugoj strani, Nikola Milutinov je bio na visini zadatka, upisao je naš centar 15 poena i 6 skokova (indeks 26), toliko je ubacio i Preintezis, a Spanulis 14, za, ipak, samo solidan utisak u porazu.

Naredni meč Olimpijakos igra za dva dana na istom mestu protiv Bajerna.

Evroliga, 19. kolo

Utorak

Himki - Valensija 75:84

CSKA - Real Madrid 60:55

Andaolu Efes - Armani 88:68

Fenerbahče - Asvel 86:64

Olimpijakos - Alba 86:93

Makabi - Barselona 92:85

Sreda

Zenit - Baskonija 18

Crvena zvezda - Žalgiris 19

Panatinaikos - Bajern 20

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA