≫ 

Panatinaikos odmakao Zvezdi u Top 8 borbi, Zenit preslišao Baskoniju!

Grci su trijumfom ostali za korak ispred Šakotinog tima

  • 5
Vladimir Lučić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Panatinaikosa pobedili su Bajern sa 98:83 u 19. kolu Evrolige.

Panatinaikos je opravdao ulogu favorita pred svojim navijačima, meč je počeo serijom 12:0 i jasno stavio do znanja gostima da neće ovde tražiti trijumf.

Već u prvoj deonici je bilo i +17, u nastavku je čak i Bajern uspeo da preokrene i povede sa 61:70, ali je izgubio snagu i Panatinaikos se brzo uozbiljio, stvorivši novu dvocifrenu razliku.

Tomas je bio najefikasniji sa 18 poena, Tajris Rajs je dodao 12, po 11 su imali Kalates, Vili i Mitoglu. Kalates je odskočio i sa 12 asistencija, ceo tim Panatinaikosa imao je ukupno 24.

U poraženom timu, Vladimir Lučić je imao skroman učinak sa četiri poena i pet skokova za 30 minuta, Brej je bio lider sa 14 poena.

Bajern je tako ostao zakucan za dno, a Zenit je došao do šeste pobede nad Baskonijom, sa 72:66. Tim iz Saknt Peterburga je za aduta imao Vila Tomasa, strelca 19 poena uz šest skokova, parirao je Stauskas sa 15 poena.

Crvena zvezda je u trećem preostalom meču programa za sredu izgubila od Žalgirisa.

Video: Šakota posle poraza od Žalgirisa u problemu: Nemam dovoljno igrača ni za trening

Video: Tuča navijača Zvezde na meču protiv Žalgirisa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    15. januar 2020 | 23:04

    Sve što je bilo moranje da se pobedi u toku sezone mi smo izgubili.

  • Zare

    15. januar 2020 | 22:30

    Zenit preslisao Baskoniju? Dobili 6 razlike a pri tome gubili 3 razlike na 2,5min pre kraja (znam jer sam gledao) i to je preslisavanje?!

  • fmp panjine

    16. januar 2020 | 09:58

    danas nema bombasticnih naslova o igri fmp a.kad se dobije namjestaljka onda vriste naslovi o stimcu panteru i ostalim panjevima koji su ovi sa zadnjeg mjesta sa pola snage ismijavali..posebno je cirkus bila zadnja minuta kad su im sakrili loptu i doslovce sprdali se po cijelom terenu...ove god partizan uzima sve sto se moze uzeti , zato pozurite i selfajte se sa njima..oni su kosarkaski bogovi srbije i ne treba da vas je sramota da idete na seminar o modernoj igri i modernom shvacanju kosarke 21 vijeka..alo davno je prolo kameno doba u kome ste vi jos...zali boze narodnih para koje se bacaju na ove fmp panjine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA