≫ 

Kokoškov potvrdio dolazak Melouna uz šalu: Čovek sa takvim iskustvom ne može da bude pomoćnik!

Meloun stiže u Srbiju

  • 4

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Igor Kokoškov, potvrdio je dolazak Majkla Melouna u stručni štab Orlova.

Prvi trener Denvera će biti deo štaba, ali nije precizirano samo kakva će tačno biti njegova uloga u ekipi. Zato je i nastala zabuna kada je sam Meloun govorio o svom novom angažmanu, jer je delovalo da je negirao dolazak.

- Meni je malo čudno to što je prvi trener Denvera i čovek sa takvim iskustvom "prekršten" u mog pomoćnika. Pričali smo i našalili se da on može da bude samo prvi trener, nikako pomoćnik. Međutim, odmah u sledećoj rečenici je Meloun bio izričit u stavu da jedva čeka leto i turnir u Beogradu. Vrlo dobro zna u kakvu košarkašku zemlju dolazi i sa kakvim igračima će da radi - rekao je za Večernje novosti Kokoškov, dodavši da se sa Melounom dodaje dugo i da nikada nisu bili saradnici.

Preostalo je samo da se definiše uloga Melouna u štabu, ali je svakako sigurno da će oko 20. juna on doći u Beograd na pripreme za kvalifikacioni olimpijski turnir. Kvaliikacije će se igrati od 23. do 28. juna u Beogradu.

Video: Koš u Banatskom Brestovcu svedoči o NBA snovima Igora Kokoškova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA