≫ 

Partizan najbolji tim u ABA ligi, ali borićemo se: Trener Zadra priželjkuje još jedan "skalp"

Duel Partizana i Zadra na programu je u subotu u Pioniru

  • 3
KK Zadar, KK Partizan

Foto: Zadar/Zvonko Kucelin

Trener košarkaša Zadra Danijel Jusup izjavio je da će njegova ekipa u meču protiv Partizana u 17. kolu ABA lige dati sve od sebe i da će se boriti do kraja. Zadrani žele da skinu "skalp" još jednoj ekipi sa vrha pošto su prethodno pobedili na svom terenu Budućnost, Cedevita Olimpiju i Crvenu zvezdu.

- Partizan je po prikazanim igrama u ovom trenutku najkvalitetnija ekipa u ABA ligi. Mi smo očito pali u formi, naročito nas je poraz od Igokee prilično uzdrmao što se i osetilo protiv Alkara. Idemo u Beograd bez Dominka Žilberta, Mavra se, bez obzira na poraz u Sinju, malo vratio formu. Idemo da damo sve od sebe i idemo da se borimo. Za šta će to biti dovoljno, videćemo - rekao je Jusup za klupski sajt.

Danijel Jusup

Foto: MN Press

Zadar je pretposledni timu u ligi sa četiri pobede i 12 poraza, dok je Partizan u poslednjih osam utakmica u nizu neporažen, a košarkaš Dominik Mavra veruje da njegov tim može da iznenadi trenutnog lidera u ABA ligi.

- Smatram da se moyye igrati sa svakom ekipom u ligi, naravno ako nam se poklope neke stvari. Svi treba da verujemo da možemo da iznenadimo. U teškoj smo situaciji i da bi se spasili od ispadanja moramo da napravimo neke stvari koje možda inače ne bi bile normalne, a to je da pobedimo Partizana. Svakako verujem u to i s tom mišlju svi treba da idemou Beograd", reako je Mavra.

Plejmejker Zadrana kaže da je sutrašnji rival izrazito moćna ekipa u odbrani i da njegov tim takođe mora da odigra na visokom nivou u defanzivi ako želi trijumf.

- To neće biti nimalo lako ostvariti. Partizan je dosta podigao formu, što se najbolje vidi po njihovim rezultatima u Evrokupu. Pobede protiv Trenta i Virtusa su za svaki respekt. Mislim da moramo da idemo sa verom da možemo uzeti pobedu – zakljucio je Mavra.

Meč između košarkaša Partizana i Zadra igra se sutra od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić" zbog zauzetosti Štark arene.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    25. januar 2020 | 06:51

    I na kraju će biti četvrti, hehe

  • da se zna

    25. januar 2020 | 16:38

    halo zadrani , molite boga da odte iz bg sa minus 25 kolikoa je inace porcija za vas boranijase.nije Partizan zvezda pa da ga se moze samarati..osjeticete moc nebeskih jahaca a posle vas dolaze turci iz turske pa beogradski janicari oli ti ga turci iz fmp-2 .Mora se znati ko je ko a ko niko i ista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA