≫ 

Gasol bi da se probudi iz košmara: Skrhani Pau podelio jednu od najvećih Kobijevih životnih lekcija!

Oglasio se posle četiri dana i još uvek se ne miri sa sudbinom

  • 0
Pol Gasol Kobi Brajant Foto: Youtube Printscreen

Španski košarkaš i bivši saigrač Kobija Brajanta Pau Gasol kaže da ni nekoliko dana posle stravične nesreće u Kalabasasu ne želi da poveruje kako se ona desila.

Helikopterska nesreća od 26. januara je odnela živote devetoro ljudi, među kojima su bili i Brajant i njegova trinaestogodišnja ćerka Đijana.

- I dalje odbijam da poverujem... Još uvek osećam kao da sam u košmaru iz kog ne mogu da dočekam da se probudim. Ali ako se ovaj košmar nastavi, onda ću uraditi sve što mogu da očuvam tvoje nasleđe živim i tvoje lekcije u svemu što radim. "Najvažnija stvar je da inspirišete ljude da budu veliki u svemu što rade" Kobi Brajant - napisao je između ostalog Gasol.

On je sa Brajantom igrao u šampionskim Lejkersima 2009. i 2010. godine, a zajedno su u ekipi proveli šest godina jer je Pau došao u Los Anđeles 2008, a otišao 2014. godine.

- Dugo ću biti slomljenog srca, ali ću zauvek biti zahvalan što smo toliko toga delili zajedno. Inspirisao si me da poguram samog sebe i budem svoja najbolja verzija svakog dana. Kao što si uradio i sa mnogima drugima. Počivajte u miru - dodao je Gasol i naveo imena poginulih u nesreći.

 
 
 
View this post on Instagram
I still refuse to believe it... it still feels like a nightmare that I can’t wait to wake up from... but if this nightmare continues, I will do what I can to keep your legacy going and your lessons present in everything I do. “The most important thing is to try and inspire people so that they can be great in whatever they want to do.” Kobe Bryant 💔🙏🏼 I will be heartbroken for a long time, but I will forever be thankful for having had shared so much together. You inspired me and pushed me to be a better version of myself everyday. As you have done with many others. #RIPmybrother #RIPGigi #RIPJohnAltobelli #RIPKeriAltobelli #RIPAlyssaAltobelli #RIPSarahChester #RIPPaytonChester #RIPChristinaMauser #RIPAraZobayanA post shared by Pau (@paugasol) on

Posle nesreće se pojavilo više informacija o tome zbog čega je do nje došlo, ali se govorilo i o tome kako je ona mogla da bude izbegnuta.

Video: Osvanuo predivan mural za Kobija i Điđi: Večno će se smejati sa ovog zida

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA