≫ 

Irving se sručio na parket sa bolnom grimasom: Netsi izgubili od Vizardsa, Bostonu derbi sa Filom

Loše vesti za "Mrežice"

  • 0
Nets Wizards Basketball Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Bruklin Netsa poraženi su od Vašington Vizardsa u noći između subote i nedelje sa 116:107, ali je ovaj poraz ostao u senci povrede Kajrija Irvinga koji je napustio teren u četvrtoj četvrtini.

Kajri je bio u duelu, više rvačkom zahvatu u borbi za loptu sa Bredlijem Bilom iz Vašingtona i povredio je koleno, pa je uz bolnu grimasu završio na parketu pet i po minuta pre kraja i nije se vraćao na teren.

Povreda, čini se, nije teže prirode na prvu loptu, ali dolazi u nezgodno vreme jer je samo veče pre toga Irving imao 50+ poena. U trenutku kada ju je doživeo, Bruklin je imao tri poena prednosti 101:98, da bi do kraja Vašington preokrenuo i pobedio.

Spenser Dinvidi je kod poraženih imao 26 poena, a Džo Heris 22. Irving je meč završio sa 11 poena i četiri asistencije. Bil je očekivano predvodio Čarobnjake sa 34 poena, a najbliži mu je bio Tomas Brajant sa 17.

Bruklin je i dalje u plej-of zoni na sedmom mestu sa 21 pobedom i 27 poraza, dok je Vašington deseti sa skorom 17-31.

U Masačusetsu se vodila borba jednog od derbija Istoka poslednje dve sezone. Boston je pobedio Filadelfiju u svom TD Gardenu i ostao u poteri bar za drugim mestom te konferencije.

Džejlen Braun kao da je želeo da pokaže da mu je mesto na Ol-staru pa je protivniku ubacio 32 poena, pratio ga je Džejson Tejtum sa 25, a solidno se pokazao i nekadašnji evroligaš Bred Vonamejker sa 15.

U FIladelfiji je Ben Simons imao 23 poena i devet skokova uz pet asistencije, a očajno je odigrao Džoel Embid koji je pogodio samo jedan od 11 šuteva i na kraju imao 11 poena zahvaljujući slobodnim bacanjima.

Seltiksi su rano poveli i već u prvoj četvrtini otišli na +14, do treće su konstantno održavali prednost bez većih problema, potom je i uvećali do +23 i do kraja nisu ispuštali kontrolu.

Boston sada ima skor 33-15 što je dovoljno za treće mesto Istoka, a u istoj konferenciji je Filadelfija šesta sa 31 pobedom i 19 poraza.

NBA rezultati:

Vašington Vizards - Bruklin Nets 113:107

Boston Seltiks - Filadelfija Seventisiksers 116:95

Sakramento Kings - Los Anđeles Lejkers 113:129

Indijana Pejsers - Njujork Niks 85:92

Orlando Medžik - Majami Hit - 89:102

Klivlend Kavalirs - Golden Stejt Voriors 112:131

Dalas Maveriks - Atlanta Hoks 123:100

San Antonio Spars - Šarlot Hornets 114:90

Portland Trejlblejzers - Juta Džez 124:107

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Video: Drugi dan tuge za Kobijem na utakicama NBA lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA