≫ 

Šakota pred derbi: Partizan je rasterećen, a mi moramo bolje nego protiv Efesa

 ≫ 

Večiti derbi je na programu u ponedeljak od 18 sati, a karata u prodaji neće biti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika X
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    03. februar 2020 | 04:16

    Opet tirade o umoru, ko ima koliko dana za pripremu meča, opterećenosti i rasterećenosti... Zato Šakota nije trener za ekipu koja ima cilj da osvoji neko prvenstvo. On je za one ekipe koje vrebaju iz drugog plana i to je u karijeri dokazao. Previše je tu bežanja od pristiska, pravdanja igrača i gopsodskog ponašanja. Stvar je jako jednostavna. Došao je u Zvezdu da osvoji titulu u ABA ligi i sve drugo je neuspeh. Čovek non stop ogovori o nekom umoru. Koliko smo razumeli onako između redova protiv Efesa navodno nije bio cilj da igrači izginu, jer bi i ovako i onako izgubili a samo bi se istrošili za ono što je važnije i prioritet. To važnije i prioritet kako reče Šakota je valjda ABA liga, valjda ne misli na domaći kup.? Zvezda ima 3 nagazne mine koje ako ne preskoči ništa od plej ofa, a kamoli priče o tituli. To su: Partizan, Mornar i Cedevita. Zvezda još nije pobedili niti jednu jedinu utakmicu koja je slovila za bitnu, kako u EL tako i u ABA ligi. To je ta loša karakteristika Šakote koja se prenosi na ekipu. Nekako nema dovoljno energije i strasti. Kaže igrači slabo počinju utakmice i to ga kao nervira više nego navijače.? Da li je neko primetio da ga to nervira.? Ne verujem da je jedan jedini igrač to primetio a kamoli osetio na pravi način. Kasno pozove tajm aut i još nešto crta po tabli, a nije to cela suština u tom momentu. Neka psihološka reakcija prosto mora da postoji posle par minuta očajnog pristupa igri. Neko u svlačionicu, nekog za gušu, nekog u materinu...

  • nscz

    03. februar 2020 | 00:37

    Trazis li to alibi protiv hrvata? Tu nema rasterecen ili ne. Derbi Srpskog i Hrvatskog kluba mora da se dobije

  • X

    02. februar 2020 | 16:50

    Partizan osvaja Aba ligu. Tamo neki mogu da osvoje samo ako otruju citav tim Partizana nekakvom hranom ili ako ukradu pehar. I po jednom i po drugom su poznati, samo se ne mogu setiti imena tog nebitnog kluba jer nemaju niti ime niti svoju istoriju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA