Novi snimak mesta pogibije Kobija Brajanta, koji je slučajno snimio biciklista

Biciklista koji je vozio svoju redvonu turu po brdima Kalabasasa snimio mesto nesreće

  • 2
Snimak palog helikoptera u Kalabasasu Printskrin: Youtube

Kobi Brajant, njegova ćerka Đijana i još sedmoro ljudi tragično su izgubili živote 26. januara u Los Anđelesu zbog putovanja helikopterom po maglovitom vremenu.

Helikopter je udario u brdo u Kalabasasu jer je leteo prenisko, a pilot nije mogao dobro da iskoordiniše let i napravi konekciju sa centralom kako bi se nesreća izbegla.

Iako je odmah bilo dosta slika i snimaka sa mesta nesreće, sada se pojavio još jedan koji je slučajno snimio biciklista koji je prolazio u blizini nesreće.

Podsetimo,  Kobi Brajant sahranjen je zajedno sa ćerkom Đijanom na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu. Sahrana je bila zatvorena za javnost, a prisustvovala je samo porodica slavnog košarkaša.

Zanimljivo je da je zvanični oproštaj od Brajanta, Đijane i ostalo sedmoro poginuliih zakazan je za 24. februar u Stejpls Centru u Los Anđelesu gde će biti zapravo "Proslava života" a ne komemoracija.

Međutim, nekadašnji igrač Los Anđeles Lejkersa i reprezentativac Sjedinjenih Država i njegova 13-godišnja ćerka sahranjeni prošlog petka u Korona Del Maru.

Video: Dron snimio stravu i užas: Potresni kadrovi mesta Kobijeve smrti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inter

    12. februar 2020 | 09:34

    ..i nije mogao mozda da se priblizi i eventualno pomogne neznajuci u tom momentu eventualno prezivelima nego brze bolje telefon pa snimaj,jos da su se valjali po zemlji i da je bilo jos dramaticnije-bolje..zalosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA