≫ 

Partizan objavio spisak za Kup Koraća: Crno- beli igraju sa četiri stranca!

Crno-beli će odbranu „Žućkove levice“ početi u petak, 14. februara od 19:30 protiv čačanskog Borca. Utakmice se igraju u niškoj dvorani „Čair“.

  • 15
KK Partizan - KK Budućnost Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana , u četvrtak, 13. februara putuju u Niš, na završni turnir kupa „Radivoj Korać“. Odbranu „Žućkove levice“, crno-beli će započeti u petak, 14. febraura u 19:30, kada će se u četvrtfinalu sastati sa liderom ABA 2 lige i KLS, Borcem iz Čačaka.

Ukoliko savlada Borac, "Parni valjak" će se u polufinalu sastati sa pobednikom duela FMP – Dinamik. Partizan ima jednog naturalizovanog igrača Markusa Pejdža i još pet stranaca, ali se ipak odlučio za četvoricu.

Tako da na ovom turniru neće igrati Redži Reding, koji je svakako bio i povređen.

Na završnom turniru nacionalnog kupa, boje Partizana će braniti sledeći igrači:

Kori Volden, Rade Zagorac, Markus Pejdž, Džejms Mekadu, Ognjen Jaramaz, Novica Veličković, Stefan Birčević,Nikola Janković, Rašon Tomas, Uroš Trifunović, Vilijam Mozli, Lazar Stefanović, Luka Tarlać, Nikola Radovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pgp

    12. februar 2020 | 12:27

    Neki daju srpske pasose nekom Panteru, koji nije cuo za kup Koraca, a neko daje sansu nasim mladim igracima😘 Veliki smoo ⚫⚪

  • Pgp

    12. februar 2020 | 12:42

    Drugo je Pejdz a drugo panter, razlika je kao nebo i zemlja...molim vas ne prolupavajte se

  • Zis

    12. februar 2020 | 14:40

    Treba da se dozvoli neograničen broj stranaca u nasoj ligi,i onako ni Partizan a ni Zvezda ne prave igrace,oni nemaju vremena da se bave nasim mladim igracima jer navijaci traze rezultate,ostali klubovi kao sto su Mega,FMP,Borac i ostali nasi klubovi treba da proizvode igrace.Glupo je ovo sto se radi sa ovim pasosima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA