≫ 

Trinkijeri ljut: Moraće Lebron protiv FMP-a, nekad igrači moraju iz g... da se vade sami!

Revoltiran je bio Trinkijeri

  • 25

Trener košarkaša Partizana, Andrea Trinkijeri, bio je ljut zbog slabije partije protiv Borca u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Mučio je Borac crno-bele žestoko tokom celog meča, tek u završnici su izabranici italijanskog stručnjaka prelomili.

Priznao je Trinkijeri da se pribojavao senzacije, dodao je da je Borac odigrao bolju utakmicu da je Partizan imao samo rezultat.

- Očekivao sam baš ovakvu utakmicu. Kup je vrlo specifična stvar. Prva utakmica je uvek bila problematična, Borac je vrlo ozbiljna ekipa. Igrali su bolje nego mi. Na kraju smo dobili, ali je samo rezultat, ništa drugo. Mi smo svake godine na kupu, u celoj Evropi se dešavaju posebne stvari: Efes, Bajern, Virtus, Barselona – svi kući u prvoj utakmici. Ja to znam. Zavisi u kakvom momentu stiže ekipa na kup, šta je pre bilo i šta će posle kupa biti.

- Spasili smo se u teškoj utakmici, sve smo naopako napravili, od odbrane i moramo da idemo dalje. Nisam zadovoljan, ali nema vremena, nema vremena. Ja sam očekivao još težu utakmicu, iskreno da vam kažem, jer znam u kom stanju je moja vojska, fale nam igrači...Sutra igramo tešku utakmicu, moramo sada naći energije za tu utakmicu.

Trinkijeri je nešto burnije odgovorio na pitanje zašto je tražio samo jedan tajm-aut u drugom poluvremenu kada je bilo napeto i kada je Borac uspevao da stigne prednost.

- Neki put je dobro da se igrači vade iz g... sami. Neki put, ne svaki put.

Onda je usledilo pitanje o FMP-u, koji se pojačao Čovićem i Kuzmićem, a Partizan je usput zbog povrede ostao bez Birčevića.

- Možda će Lebron doći za utakmicu. Birčević - sumnjam. To je baš veliki problem, jer smo hteli rasporediti minutažu. Sad je išao na snimanje. Sumnjam, ne znam.

Video: Čačani pokazali zube Partizanu, crno-beli stigli do polufinala Kupa tek u napetoj završnici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfcbgd

    14. februar 2020 | 22:25

    Uzmi Trinki evro titulu

  • Dzoni

    14. februar 2020 | 22:13

    Kako je Ostoja krenuo ne bi me cudilo da pored Angole dovede i Lebrona, al opet malo teze... A uvek je njima tesko, a Zvezdi nije koja je prosle nedelje imala duplo kolo u Evroligi i gostovanje u Baru...

  • Ja

    14. februar 2020 | 22:20

    Angola dolazi iz Kolumbije, a cak ni tamo ne postoji da tatko Coki drzi dva kluba u istoj ligi. 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA