≫ 

Odlučeno! Evo kada Zvezda igra sudbonosni meč sa Olimpija Cedevitom u ABA ligi

Može da se stigne sa Marakane u Pionir u nedelju uveče

  • 11
KK Cedevita, KK Crvena zvezda Foto: Cedevita Olimpija/Jurij Kodrun

Večiti 162. fudbalski derbi koji se igra u nedelju od 18 časova uslovio je pomeranje satnice u košarkaškoj ABA ligi, a zbog velikog meča na Marakani ispaštaće košarkaši Crvene zvezde i Olimpija Cedevite čiji je okršaj i zvanično pomeren za nekoliko sati kasnije od planiranog.

Srpski i slovenački tim trebalo je prvobitno da se sastanu u istom terminu kada i fudbaleri beogradskih klubova (nedelja, 18.00), ali je policiji to bio veliki problem jer joj je zbog specifičnosti fudbalske utakmice večitih maksimalno potrebno svo ljudstvo na najvećem srpskom stadionu, pa bi obezbeđivanje košarkaške utakmice u istom terminu bilo problem.

Zbog toga je odlučeno da se derbi 20. kola regionalnog takmičenja između Crvene zvezde i Olimpija Cedevite odigra u nedelju, ali od 21 sat u dvorani Aleksandar Nikolić. Iako je bilo i predloga da se meč odigra u ponedeljak, iz Ljubljane nisu pristali na tu soluciju, već su jedino izašli u susret da se utakmica pomeri tri sata kasnije od planiranog termina.

Zanimljivo, u istom terminu od 21 čas igra se i veliki Derbi Italije između Intera i Juventusa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    25. februar 2020 | 18:36

    Zasto se utakmica igra istog dana kad i derbi. Zašto Čović nije pitao Vučića dali je to bezbedno kao za Podgoricu pa da neizadje na utakmici. Dokle da se igra po nekim pravilima ABA lige kada može po Čovićevim pravilima. Sada Čović treba izaći sa saopštenjem i da njegovi dva privatna kluba FMP2 i FMP-1 odmah istupe iz ABA lige pa neka se rasformira ta liga. Ako ovako nastave teško da će FMP-2 osvojiti ovu ligu gde se svi urotili protiv FMP-2. Ako nemožemo biti sigurno prvi zašto bi dalje igrali?

  • 1992.

    25. februar 2020 | 18:08

    A sad saopštenje, a može i malo pretnji o istupanju!

  • Raca

    25. februar 2020 | 19:17

    E moji grobari opet cete plakati na kraju prvenstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA