≫ 

Lebron i "Obrva" vladaju Los Anđelesom, Bredlijev "rafal" dotukao Kliperse!

Kavaj, Džordž "položili oružje" pred liderom Zapada

  • 1
lebron džejms Foto: Tanjug/Ap

Lebron Džejms i Entoni Dejvis bili su "preveliki zalogaj" za Los Anđeles Kliperse u derbiju Los Anđelesa koji je pripao Lejkersima rezultatom 112:103.

Džejms i Dejvis bili su centralne figure utakmice, prvi sa 28 poena, drugi sa 30, ali je "Jezerdžije" možda i najviše pogurao Ejveri Bredli najboljom partijom sezone koju je garnirao sa 24 poena, uz šest ubačenih trojki.

Upravo je bivši bek Detroita zablistao u trećoj deonici, važnoj zbog činjenice da su Lejkersi upravo tada preuzeli vođstvo koje nisu ispuštali do kraja. Četiri trojke ubacio je u tom intervalu Bredli, dao jak zamajac ekipi za nastavak duela koji je po svemu podsećao na plej-of obračun.

Na drugoj strani Pol Džordž je od starta bio na visini zadatka, meč je završio sa 31 poenom, Kavaj Lenard je takođe bio na svom nivou sa 27 poena, uz njih još je i Herel bio najjača karika (20p), ali nisu Klipersi našli ključ da stopiraju završni udarac koji je stigao od Džejmsa.

"Kralj" je u povoju poslednje deonice pogodio trojku za vođstvo od sedam razlike, potom još jednu u završnoj fazi utakmice, u seriji 14:6, kada su se Lejkersi definitivno rezultatski odlepili, zaokružili sjajno drugo poluvreme.

Pobeda je "Jezerdžije" učvrstila na liderskoj poziciji Zapada sa skorom 48-13, Klipersi su sad prilično daleko sa 43-19...

lebron džejms Lebron Džejms i Kavaj Lenard u duelu Foto: Tanjug/Ap

REZULTATI

Bruklin - Čikago 110:107

Los Anđeles Lejkers - Los Aneđeles Klipers 103:112

Minesota - Nju Orleans 107:120

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BL

    9. mart 2020 | 07:36

    Mancester crven , LA purple and gold. Jedan jako lijep dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA