Mislima smo uz naše prijatelje: Poruka Partizana oduševila Zagrepčane posle zemljotresa

Ruka ruci u zlu, a tu ruku su pružili crno-beli i Mega

  • 17
KK Cibona Foto: ABA liga.com / KK Cibona/ Ivan Santro

Najsnažniji potres koji je pogodio prestonicu Hrvatske u poslednjih 140 godina je u nedelju ujutru oštetio brojne zgrade u Zagrebu, a košarkaški klubovi ABA lige su tim povodom uputili podršku Ciboni.

U jeku borbe sa korona virusom, abaligaši su se sjedinili oko još jedne loše okolnosti, a od srpskih klubova su se tim povodom oglasili Partizan i Mega Bemaks.

- Mislima smo uz naše sportske prijatelje i velike rivale - poručili su iz Partizana, dok su Podgoričani poslali podršku za sve one koji su pogođeni zemljotresom.

- Ostanite bezbedni - pišu iz tabora Budućnosti. Nisu izostale ni poruke Mornara, Krke, Cedevita Olimpije i Zadra. Preostala dva srpska kluba u ligi Zvezda i FMP se nisu oglašavali, kao ni Primorska ni Igokea.

Čelnici Cibone su pozdravili postupak sportskih rivala i zahvalili na podršci. Podsećamo, zemljotres koji je oko pola sedam izjutra pogodio Zagreb imao je 5.5 stepeni Rihtera i oštetio je čak i stadion Maksimir.

Video: Nemanja Nedović opisao situaciju u Italiji i opasnost od korona virusa

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA