≫ 

Zvezda pomogla najstarijim članovima kluba: Lučić, Žugić i Bekjarev dobili namirnice

Lep gest crveno-belih

  • 1
Vlade Đurović, Ivan Bekjarev Foto: Marko Jovanovic

Košarkaški klub Crvena zvezda, u jeku borbe protiv korona virusa, sproveo je akciju dostavljanja neophodnih namirnica članovima kluba koji su stariji od 65 godina.

Među zvezdašima koji su dobili pomoć bile su i istinske klupske legende Ljupče Žugić, Vladislav Lale Lučić i Sofija Pekić, stalni gost gotovo svih utakmica glumac Ivan Bekjarev i drugi.

- Ovo je za mene zaista veliko iznenađenje i ponosan sam na moju Crvenu zvezdu. Zahvalio bih se puno klubu što se setio nas starijih, a svima bih poručio da poštuju propisane mere i da zajedno pobedimo ovaj zloćudni virus - istakao je Žugić, član čuvene generacije koja je osvojila Kup kupova 1974. godine.

Olimpijski komitet Srbije, Vladislav Lale Lučić, Božidar Maljković Vladislav Lučić (levo) i Boža Maljković u razgovoru Foto: Marko Todorović

Nekadašnji trener i predsednik Vladislav Lučić istakao je da mu ovaj gest kluba mnogo znači.

- Veoma je lepo što su se ovi mladi momci setili i nas starijih. Znate, nije lako u ovakvim danima. Žao mi je što je čitav svet došao u ovakvu situaciju, ali je isto tako mnogo toga u našim rukama. Moramo da budemo odgovorni, da ostanemo kod kuće i ovo će proći. Onda ćemo se ponovo vratiti stvarima koje najviše volimo - rekao je Lučić.

Video: Pridružite se pružanju pomoći najstarijima: MUP pozvao sve zainteresovane da volontiraju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👌🏼

    1. april 2020 | 17:24

    Svaka cast C. Zvezdi na ovoj humanoj gesti, i netreba zaboravit ove starije igrace jer uto vrijeme oni nisu zaradjivali milione kao ovi danas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA