≫ 

Dobio je 48 sati za seks maraton, bio je pijan celo vreme, a po povratku u Bulse je šokirao trenera

Fil Džekson objašnjava zašto je Rodman ima privilegije tokom igranja u Čikagu

  • 1
Karmen Elektra, Denis Rodman

Printskrin: Youtube/ESPN

Ne računajuči Majkla Džordana, kom je film "The Last Dance" i posvećen, Denis Rodman je svakako ličnost koja se najviše pominje u svetskim medijima posle svake prikazane epizode ovog dokumentarca.

Najviše zbog raskalašnog života koji je popularni "Crv" vodio, a koji je opširno prikazan u dokumentarcu. Poslednji koji je na tu temu pričao jeste tadašnji trener Čikaga Fil Džekson.

Rodman je bio Džeksonov miljenik, u to nema sumnje. Tačnije, imao je protekcije od strane trenera koji je često znao da "zatvori jedno oko" jer je znao da će mu se igrač odužiti na terenu.

- Denis je odmetnik, ali zanimljivo, onaj koji uvek želi da bude deo grupe. Za razliku od nekih "usamljenih kauboja." Kad god bi došao trenutak, on je na terenu davao maksimum. Osećao sam se kao veliki dužnik, jer nas je on spasio nakon što je Pipen zbog povrede stopala propustio 35 utakmica - rekao je Džekson

Upravo zbog toga je Rodman dobijao određene privilegije, a jedna od njih je seks maraton od 48 sati sa Karmen Elektra u Las Vegasu. I to nakon što se Pipen vratio na parket.

Rodman se u ta dva dana nije treznio i prestajao sa seksom, a Džekson mu je zakazao trening po povratku u Čikago kako bi se što pre vratio u normalu.

Denis Rodman

Foto: Guliver/Gustavo Caballero/Getty Images for Mercedes-Benz Fashion Week Swim 2014

Međutim, bio je šokiran kada je Rodman došao "kući" s obzirom na to da je pokazivao vrhunske rezultate. Kao da se u Las Vegasu ništa nije ni desilo.

- Da, njemu je bilo potrebno da malo izađe i opusti se. Ali je uvek bio tu za ekipu kada je trebalo - nadovezao se i Džordan.

Pričao o Rodmanu i seks maratonu je samo jedna od onih koje su se pojavile u 3. i 4. epizodi filma o Džordanu.

Video: Dino Rađa: Denis Rodman me je najviše iznenadio u NBA!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA