≫ 

Partizan želi da mu se dodeli titula ABA, Zvezda hoće u Evroligu, a Mornar i Budućnost bi da igraju

Teško će se naći rešenje za nastavak ABA lige jer pola timova nema sve igrače na okupu i ne bi da nastave sezonu

  • 18
Džejms Gist Foto: Marko Jovanović

Trener Mornara iz Bara Mihajlo Pavićević kaže da je teško doneti odluku o završnici ABA lige, jer klubovi imaju drugačije stavove.

- Teško je dočekati pravedno rešenje, jer svi vuku na svoju stranu i gledaju interes. Partizan bi da mu se uvaži plasman u regularnom delu sezone i dodeli titula.

- Ni Zvezdi se ne igra i ona bi da odugovlači sa rešenjem, pa da eventualno nakon proglašenja sezone nevažećom zadrži status evroligašac- rekao je Pavićević za portal CDM.

Kakav je stav ostalih pretendenata za najviši plasman?

- Budućnost i mi bismo da igramo, jer nam je to jedini put do titule… U svemu je najčudniji stav Cedevita Olimpije, iz koje ističu da bi igrali završnicu i tražili to mesto za Evrokup, a već su raspustili skoro ceo tim - rekao je Pavićević i dodao:

Dragan Šakota, Mihajlo Pavićević Pravo da ti kažem Mihajlom mi nemamo pola tima: Šakota u razgovoru sa Pavićevićem Foto: MN Press

- Mnogo je otvorenih pitanja, oko potencijalnih karantina, putovanja, obezbeđivanja testova za igrače, dolaska stranih igrača…

-Naravno i ugovora, jer kako bi neki igrači igrali ako su već potpisali za druge timove? To za nas nije problem, ali jeste za druge. Sve to me ne čini optimistom - rekao je Pavićević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    9. maj 2020 | 20:21

    Navijam za zvezdu ali ovde je partizan najrealniji ispao. Postoje 3 opcije: 1) da se proglase sampioni po trenutnim tabelama 2) da se igra dalje 3) da se ponisti sezona. Treca opcija je apsolutno neozbiljna. Tako da ili se igra ili se proglasava sampion, ako ne moze da se igra dalje, partizan ide u EL. Ne znam kako zvezda moze da trazi da igra EL kad je treca u ABA.

  • momo

    9. maj 2020 | 20:19

    Partizanu pripada titula..nista tu nema da se poklanja, zasluzeno posto su za klasu ispred svih..ni sudije i kss ni bilo ko im ne bi ovoga puta mogao nista..jednostavno su nebeska sila..

  • Crna Gora voli Partizan

    9. maj 2020 | 23:36

    Mornar je jos i sportski korektan. Buducnost DPS, da je iole posten klub, prije svih treba da predlozi da je Partizan prvak jer su 99- te godine oni bili ti koji su proglaseni prvacima nakon sto je prvenstvo prekinuto uslijed NATO bombardovanja. CZ po tradiciji policijski duh, trazi ponistenje prvenstva !!! Zasto ne traze ponistenje prvenstva u fudbalu ? Ova dva tima su rak sporta u CG i Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA