≫ 

Partizan želi da mu se dodeli titula ABA, Zvezda hoće u Evroligu, a Mornar i Budućnost bi da igraju

 ≫ 

Teško će se naći rešenje za nastavak ABA lige jer pola timova nema sve igrače na okupu i ne bi da nastave sezonu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika momo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Crna Gora voli Partizan

    09. maj 2020 | 23:36

    Mornar je jos i sportski korektan. Buducnost DPS, da je iole posten klub, prije svih treba da predlozi da je Partizan prvak jer su 99- te godine oni bili ti koji su proglaseni prvacima nakon sto je prvenstvo prekinuto uslijed NATO bombardovanja. CZ po tradiciji policijski duh, trazi ponistenje prvenstva !!! Zasto ne traze ponistenje prvenstva u fudbalu ? Ova dva tima su rak sporta u CG i Srbiji.

  • Momir

    09. maj 2020 | 20:55

    Ovako, stručnjaci. Kod košarke, najbitniji je PO a svi učesnici ligaskog dela se trude za što bolju poziciju koja im donosi... Wait for it... Domaći teren u majstorici! Ništa više od toga. Dakle pozicija na tabeli pred PO nikako ne znači da ste najbolji i ni po kom osnovu se ne može tražiti titula zbog prekida sezone u sred više sile. Ili se sezona odigra do predviđenog datuma po propozicijama predviđenim za to takmičenje ili se otkaže zbog više sile kako su to uradili već Italija ili Rusija jer nisu u stanju da ispoštuju procedure. Niko Partizanu ništa ne otima, niko im nije kriv niti su oni nešto zasluzniji od ostalih sve što su oni imali je dobra šansa i kraj. Viša sila je ipak upravo to i niko nije na dobitku, svi su ovim pogođeni ne samo Partizan.

  • Nikola

    09. maj 2020 | 20:21

    Navijam za zvezdu ali ovde je partizan najrealniji ispao. Postoje 3 opcije: 1) da se proglase sampioni po trenutnim tabelama 2) da se igra dalje 3) da se ponisti sezona. Treca opcija je apsolutno neozbiljna. Tako da ili se igra ili se proglasava sampion, ako ne moze da se igra dalje, partizan ide u EL. Ne znam kako zvezda moze da trazi da igra EL kad je treca u ABA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA