≫ 

Čović o povratku Radonjića u Zvezdu, noćima posle poraza od Cibone na F4 i ponudama za trenere

- Jedno su emocije, jedno je biti zaljubljen, ali mi moramo da funkcionišemo kao ozbiljan klub - rekao je Čović

  • 11
Dejan Radonjić i Nebojša Čović Foto: MN Press

Tokom gostovanja na TV B92, gde je govorio o nastavku sezone i pojačanjima, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović dotakao se i nekadašnjeg trenera tog tima Dejana Radonjića.

Tačnije, priča da se Radonjić vraća u klub s kojim je doživeo najslavnije trenutke, osvajao trofeje i igrao četvrtfinale Evrolige.

- Video sam tu kampanju i neki put nije dobro kada imate kampanju i namećete se na taj način. Što možda nije vezano za Dejana... Niko u Zvezdi nije osvojio ništa sam, mi smo to zajedno osvojili. Ne može da su uspesi vaši, a svi ostali su imali neuspehe - rekao je Čović i dodao:

- Ja se sećam kada smo izgubili fajnal-for ovde od Cibone, ja sam morao da provedem noći i noći da mi ne smene trenera. Jedno su emocije, jedno je biti zaljubljen, ali mi moramo da funkcionišemo kao ozbiljan klub. Drugo, neki od tih trenera koji se sada pominju imali su ponudu u novembru da dođu u Zvezdu.

Podsetimo, Radonjić je nedavnmo gostovao na Sport Klubu i tom prilikom je istakao da je prirodno da se jednog dana vrati u Zvezdu, a nedugo posle toga pojedini mediji su "krenuli sa pričom" da će Crnogorac vrlo brzo naslediti Šakotu.

- I ranije sam govorio o tome da su moja osećanja prema Crvenoj zvezdi poznata i jasna, da bi bilo prirodno da se vratim jednog dana... Znam stav navijača. Moj stav prema njima takođe je sasvim jasan i tu nema ničeg nepoznatog - rekao je Radonjić krajem aprila.

radonjić

Video: Radonjić prvi put protiv Zvezde, dobio ovacije od navijača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA