MVP Evrokupa stiže u Partizan? Crno-beli nanišanili centra iz Turske

Igrao je svojevremeno kratko i u Budućnosti

  • 22
Devin Vilijams Devin Vilijams; Foto: MN press

Uprava KK Parizan je izuzetno agilna ovih dana na projektu pripreme tima za sledeću sezonu, a iz sata u sat pojavljuju se informacije o novim pojačanjima za sledeću sezonu.

Naravno, ništa nije sigurno dok se ugovor ne potpiše zvanično, ali trenutno barem na papiru crno-beli imaju plan da naprave snažnu ekipu.

Sinoć se pisalo o interesovanju Partizana za Endrjua Gaudloka i Eldžina Kuka, a ovog jutra iz Turske stiže vest da su crno-beli bacili oko i na Devina Vilijamsa, centra Tofaša iz Burse.

Amerikancu, koji je svojevremeno kratko nosio i dres podgoričke Budućnosti, ugovor sa turskim klubom je istekao završetkom sezone i očekuje se da napusti ovaj klub nakon što je pružao zapažene partije, jer je i Tofaš odlučio da smanji budžet usled krize zbog korona virusa.

Vilijams ima 26 godina, visok je 206 santimetara i u tamošnjem prvenstvu prosečno je beležio 15,4 poena i 7,5 skokova, a blistao je i u Evrokupu sa 15,1 poenom i 8,1 uhvaćenom loptom po meču.

Bio je i izabran i za MVP-ja Top16 faze Evrokupa, a ovdašnjoj javnosti bio je poznat po kratkoj epizodi u podgoričkoj Budućnosti, u koju je došao pred plej-of ABA lige 2019. godine.

Tokom karijere igrao je još i za Bujučekmeče, razvojnim timovima Portlanda i Šarlota, a oprobao se i u Australiji i Portoriku.

Video: Partizan ostaje u Evrokupu: Ostoja doneo odluku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    8. jun 2020 | 09:37

    Tako je Ostoja,nek kmece panteri iz zeleznika

  • GROBAR PODGORICA

    8. jun 2020 | 12:25

    Neka plaču limenke i treba da znaju da smo Institucija u Evropi. Plači mala plači. Iš breeeeeee.

  • Milos

    8. jun 2020 | 09:53

    Svi smanjuju budzet osim Partizana!Drzavni bankomat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA