≫ 

Cedevita Olimpija i Simonović se zvanično razišli, Zvezda na potezu

Isksuni krilni košarkaš je slobodan igrač

  • 5
marko simonović Foto: MN Press

Olimpija Cedevita se zvanično razišla sa srpskim košarkašem Markom Simonovićem, koji je tako, posle jedne sezone, završio priču u slovenačko-hrvatskom klubu, uz to da je deo ugovora odradio na pozajmici u Unikahi.

Simonović je na startu minule takmičarske kampanje postao deo novog projekta u koji su ušli "Atlantik Grupa" i ljubljanski klub, bio je jedan od važnijih aduta trenera Slavena Rimca, koga je potom zamenio Jurica golemac.

Bivši košarkaš Zvezde i srpske reprezentacije odigrao je 10 utakmica u Evrokupu i 19 u ABA ligi za Ljubljančane, beležio je 10.2 poena u proseku po meču u Evrokupu, a 10.4 poena u proseku po utakmici u Regionalnom takmičenju.

O Simonoviću kao mogućem pojačanju Zvezde za narednu sezonu nedavno je govorio prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović

- Jaka nam je interesantan, Simonović nam je interesantan, još jednom pet ili šest igrača, ali mi ne možemo neozbiljno da trgujemo. Nije to pijaca. To su naši ljudi, koji su bili s nama, vrlo je interesantno da dođu - rekao je Čović u maju.

Simonović je takođe nedavno otkrio da je sa Čovićem dogovorio povratak u Zvezdu još prethodne sezone, ali se taj posao niej realizovao zbog toga što se trener Tomić protivio povratku iskusnog krila u ekipu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    23. jun 2020 | 21:41

    Simone kuca te ceka.

  • 5

    23. jun 2020 | 22:35

    🔴⚪🔴⚪SIIIIIIIIIIIMOOOOOOOONOOOOOOVIIIIIIĆ !!! 🔴⚪🔴⚪

  • Nadam se da je sala

    23. jun 2020 | 20:37

    Ne ne ne, zaobidji Zvezdu u sirokom luku!!Mator si za Evroligasku kosarku!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA