≫ 

Lojd negirao da dolazi u Zvezdu? Amerikanac je prepiskom na internetu zabrinuo navijače

Doduše, nije decidno odbacio mogućnost dolaska...

  • 5
Džordan Lojd na meču protiv Zvezde Foto: MN Press

Košarkaš Valensije Džordan Lojd indirektno je negirao da dolazi u Crvenu zvezdu.

Američki košarkaš koji je najavljen kao drugo pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana posle Lendrija Noka, ispostavio se (bar za sada) samo kao glasina.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
From the bottom of my heart, Thank You Valencia. 🍊Year 4 ☑️Објава коју дели Jordan Loyd (@mrjloyd) дана

Lojd je sezonu završio u Valensiji i to donekle kao tragičar polufinalnog meča španske ACB lige u kojoj je njegov tim poražen od Baskonije 75:73, jer je Džordan promašio trojku za pobedu.

On se u ponedeljak zahvalio Valensiji na neverovatnoj sezoni i onda "čekirao" četvrtu sezonu profesionalne košarke.

I dok su mu na to mnogi navijači odgovorili porukama podrške, a neki čak pokazivali i kada ima let, odnosno vezu iz Valensije do Beograda, bilo je i onih koji su mu savetovali da pazi šta priča i kome, te da se oprostio od Valensije.

Čovek koji je američkom 26-godišnjem beku privukao pažnju spekulisao je da je Lojd tražio platu od milion evra, a Valensija je nudila 800.000.

Prepiska se nastavila i u danima posle polovine juna, sve do sada, pa je Lojd prvo upitao odakle mu takva informacija.

- Ako ti se ne sviđa mogu da je izbrišem - napisao je izvesni Haime Lojdu, na šta je Amerikanac rekao da nije toliko ozbiljan, ali da je radoznao.

- Mogu samo da kažem da budeš pažljiviji sa kim pričaš ove stvari. Ne znam da li se sećaš, ali bili smo na večeri zajedno u "Penjasu" - tvrdio je ovaj korisnik.

- Nemam šta da budem pažljiv kad nisam nikad rekao tako nešto. Možda bi ti trebalo da budeš pažljiviji i prikupiš činjenice pre nego što nešto objaviš. To je sve što ću reći - odgovorio je Lojd.

Time je bacio u rebus navijače Zvezde koji već 15 dana i od prve informacije koju je objavio Nikos Varlas očekuju da po završetku sezone Lojd dođe kao novi igrač tima koji predvodi Saša Obradović.

Video: Ovo je rakcija Saše Obradovića na pitanje o mogućim pregovorima sa Nikolom Kalinićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA