≫ 

Cedevitin šuter podržao Voldenov prelazak u Zvezdu, poručio Grobarima: Razumite, to je posao

Kendrik Peri se oglasio

  • 17
kendrik peri Foto: MN Press

Previše emotivno su navijači Partizana podneli prelazak Korija Voldena u tabor najvećeg rivala, očekivana je to reakcija pristalica crno-belih koji nisu prezali ni od kletvi i nekih zaista loših, pa čak i uznemirujućih poruka za američkog kombo beka.

Podsetimo, Volden je sam platio obeštećenje sada već svom bivšem klubu kako bi ubrzao transfer u Zvezdu, te je i tim potezom navukao gnev fanova Partizana.

I dok ga oni kude, kolegijalno je postupio njegov sunarodnik koji takođe tarađuje za život u ABA ligi, od naredne sezone u Cedeviti Olimpiji, doskorakšnji igrač Mege Kendrik Peri.

On je imao poruku za navijače Partizana, od kojih traži samo razumevanje za Voldena.

- Razumem što navijači Partizana u komentarima pišu kako osećaju da ima je zabijen nož u leđa. Ali moraju da shvate da mi kao igrači moramo donositi odluke koje su najbolje za nas i naše porodice. Moj dečko (Volden) je odigrao sjajnu sezonu za Partizan i pomogao mu da budu prvi i u Evrokupu i u ABA do prekida sezone! Budimo zato zahvalni takvim igračima što su doprineli takvim rezultatima, pre nego da ih vređamo i da se ljutimo kada odluče da urade ono što je najbolje za njih. Ljubav - napisao je Peri.

 
 
 
View this post on Instagram
OFFICIAL: tcwaldo inks a 2-year deal with @crvenazvezdakk. 📝 #ABALigaA post shared by ABA Liga (@aba.liga) on

Video: Saša Obradović održao prvi trening sa košarkašima Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoc

    3. jul 2020 | 11:39

    Ljudski je gresiti. Ako ništa drugo,za utehu mu ostaje to da će sutra moći da priča unucima kako je nekad igrao za INSTITUCIJU PARTIZAN

  • od satre do satre

    3. jul 2020 | 08:15

    Ma ok kod Woldena ce ostati zapisano da je igrao u velikom klubu srbije i da je posle presao u mali bg klub gdje mu se karijera ugasila te je poslat u fmp1 kao i kuzmic bivsi igrac reala..sudbina igraca maloga bg kluba je da seta svoje igrace od satora do satora...

  • Alo

    3. jul 2020 | 09:17

    Ja kao grobar ne krivim fmp.za ovo nego Voldena obraz sine gde je . Novi Mustafa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA