≫ 

Dangubić se obratio navijačima Zvezde i opisao kako mu je bilo dok je razmišljao o Partizanu

Nije bilo lako

  • 30
nemanja dangubic bayern bajern Foto: FrankHoermann/SVEN SIMON / AFP / Profimedia

Novi košarkaš Partizan

Video: Grobari prozivali Delije, sever im ekspresno lajkovao parolu

a, Nemanja Dangubić, priznao je da je bilo kompleksno razmišljati o novom klubu zbog toga što je dugo nosio dres Crvene zvezde.

Iako se još tokom boravka u Zvezdi govorilo da je navijački bliži crno-belima, to je tek sada i obelodanjeno prelaskom u Partizan.

Ipak, malo ko je šta imao da zameri Dangubiću - navijači Zvezde će ga pamtiti po fer i korektnom, profesionalnom odnosu, nikada se Dangubić nije ni trudio da podilazi publici.

- Razmišljao sam i o tome, to je normalno posle toliko vremena u Zvezdi. Ipak, već dve godine sam u inostranstvu, bio sam slobodan igrač nakon što mi je istekao ugovor sa Estudijantesom. Odlučio sam se za Partizan iz košarkaških razloga, to je najbolje za moju karijeru, da pomognemo jedni drugima. Kada je reč o Zvezdi, i danas imam sjajan odnos sa bivšim saigračima i sa ljudima iz kluba. Nisam imao nikakve probleme u tom smislu, to mi je najbitnije - rekao je Dangubić za Sportklub.

Usput, Dangubić je u razgovor za ovaj portal precizirao detalje odluke i dodao i da mu je razumljivo da će biti navijača koji će zameriti i da nema problem sa time.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    11. jul 2020 | 13:16

    Danguba nije zasluzio da ga prozivaju.... Stvarno je uvek bio fer i korektan..... Treba ga docekati aplauzom kad dodju u goste..... Samo je bitno da se tako ponasa i u njihovom dresu i nece imati ko sta da mu zameri............. Neka ga samo sluzi zdravlje............

  • Nesa CZ

    11. jul 2020 | 14:42

    Ti si profesionalni sportista i od toga živiš, i tu nesme biti zamerke... U Zvezdi si bio i korektan i dobar...

  • Mile basket

    11. jul 2020 | 13:14

    Danguba matori opusti se,niko ti ne zamera jer si covek na mestu i dobar i pristojan sportista. Zelim ti da dobro igras osim protiv Zvezde,sve najbolje i nek te zdravlje sluzi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA