≫ 

Još jedna prekomanda iz FMP-a u Zvezdu: Crveno-beli novom zagonetkom najavili pojačanje

U pitanju je talentovani plejmejker Aleksa Uskoković

  • 10
aleksa uskoković Foto: MN Press

FMP i Zvezda nastavili su obostranu saradnju i popunjavanje redova, a ovog leta je to, zasad, jednosmerna ulica: iz Železnika na Mali Kalemegdan.

Dan pošto su crveno-beli potvrdili da će Aleksa Radanov biti deo tima Saše Obradovića, u istom smeru će ići i karijera talentovanog plejmejkera Alekse Uskokovića.

Mladi, 21-godišnji igrač se nametnuo dobrim partijama prethodne sezone u dresu FMP-a, najavio da Zvezdin sistem može računati na njega, pa će ga Obradović imati na oku za narednu takmičarsku godinu.

Uskoković, osim uloge plejmejkera, može da igra i na mestu beka.

Uskoković je, baš kao što su u zagonetnoj najavi prikazali crveno-beli, već jednom bio deo tima sa Malog Kalemegdana, i to u sezoni 2016/2017, a poslednje tri sezone je član FMP Železnika.

Njime je Zvezda dodatno ojačala spoljnu liniju u kojoj su, od novajlija, još Volden, Lojd i Simonović.

 
 
 
View this post on Instagram
Aleksa Uskoković još jedno dete Crvene zvezde, igraće naredne sezone za crveno-bele! Aleksa Uskoković je kao član mlađih selekcije KK Crvena zvezda, 2016.godine kao kadet uz Simanića i Radanova, bio jedan od najzapaženijih igrača crveno-belih na završnom juniorskom turniru Evrolige u Berlinu na kome je naš klub igrao finale sa Barselonom. Uskoković koga kao organizatora igre, odlikuje velika borbenost i odličan pregled igre, bio je kapiten reprezentacije Srbije koja je 2017.godine osvojila titulu prvaka Evrope. Aleksa će tako sledeće sezone dobiti priliku da nastupa za Crvenu zvezdu u kojoj je ponikao, i predstavlja veliki ulog za budućnost crveno-belih i srpske košarke u godinama koje dolaze. Aleksa dobro došao kući! 🔴⚪️🧬 #TogetherWeStand #WeAreTheTeam #kkcz #RedAndWhiteDNA #GameONA post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milunka

    30. jul 2020 | 21:11

    Kako "prekomanda",pa "Ćoki" kaže da FMP I i FMP II nisu povezani i nema "sukoba interesa". Partizan,zaista,treba da ih tuži,onako kako je najavio.

  • Olimdar

    30. jul 2020 | 22:20

    Svi znaji da je Zvezda ugašena sada postone dva FMP-a Čović što priča to su priče za malu decu. Da nije sadašnja vlast koja podržava Čovića i Terzića oni nebi manipulisali sportom. Svaka sila za vreme biva brzo će oni potražiti azil od Mila u Crnoj Gori.

  • Hogar

    30. jul 2020 | 22:39

    Pazi ako sada ne reaguje naša liga ili KSS, zbog čega onda oni postoje. Da Deleon piše kazne zbog žaketa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA