≫ 

Horor partija Bogdanovića: Šutirao je 1-15 iz igre, Dončić u produžetku slomio Kingse tripl-dablom

Standardan meč Luke, Bogdan se izgubio

  • 8
Dalas Maveriks, Sakramento Kings Foto; Tanjug/AP

U derbiju po ukusu evropske publike, Sakramento i Dalas su igrali produžetak, posle kog su Mavsi bili bolji sa 114:110.

Da je samo jedan pogodak imao Bogdan Bogdanović, možda bismo pričali o pobedi Kingsa, na kraju je bilo 95:95 i otišlo se u produžetak, a naš reprezentativni lider je imao šut 0-14, od toga je sedam trojki promašio!

Sigurno će Bogdanović želeti što pre da zaboravi ovaj meč, na kraju je ipak došao do trojke (1-15), imao je još tri skoka i dve asistencije za 20 minuta na parketu, dok je Nemanja Bjelica kao centar došao do 12 poena i 13 skokova.

Ipak, to nije bilo dovoljno Belom, koji je najveću podršku imao u Foksu, strelcu 28 poena. Sa druge strane je ipak bio raspoloženi Luka Dončić sa novim tripl-dablom od 34 poena, 20 skokova i 12 asistencija.

Boban MArjanović imao je skromnih sedam minuta, to je dovoljno bilo za poen, asistenciju i dva skoka.

Sa druge strane, veliko iznenađenje videli smo na meču između Bruklina i Milvokija koji su Netsi dobili rezultatom 119:116!

Kažemo iznenađenje, jer su Baksi lideri Istočne konferencije, ali je Bruklin bio taj koji je praktično vodio celi meč. A do pobede su došli zahvaljujući bivšem igraču Mege, Timotiju Luvavuu.

Luvavu je meč završio sa 26 poena, Geret Templ je ubacio 19, dok je reprezentativac BiH Džanan Musa upisao osam poena, pet skokova i tri asistencije. Janis Adentokumpo je, s druge strane, bio najbolji sa 16 poena, ali je igrao samo prvo poluvreme. I to 16 minuta...

 

Video: Grmi Džej u busu, Dončić krišom snimao Bobija u transu: Slaaaavija, pa Dalas Maaaaaveriks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA