≫ 

Zvezda plaća transport tela Majkla Odža u Nigeriju: Klub se oglasio posle vapaja porodice

Crveno-beli kažu da stoje na raspolaganju porodici i državnim organime Republike Srbije

  • 14
Majkl Odžo Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Crvena zvezda se oglasio povodom vapaja porodice preminulog košarkaša Majkla Odža koja nema sredstava da plati troškove prevoza i sahrane u Nigeriji i poručio da će obezbediti svu neophodnu pomoć.

- KK Crvena zvezda će u skladu sa prethodno utvrđenim dogovorima, platiti sve operativne i troškove transporta u Nigeriju, tragično preminulog Majka Odža, koji je nastradao u Beogradu 07.08.2020. godine. U tom cilju, klub je već preduzeo sve neophodne mere. Kao i do sada, bićemo na raspolaganju porodici i državnim organima Republike Srbije i države Nigerije - poručili su sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, Majkl Odžo je preminuo 7. avgusta od posledica srčanog udara dok je trenirao u košarkaškoj sali na stadionu Partizana.

Njegova devojka iz Amerike Deniz, objavila je tokom dana na svom profilu na Instagramu obaveštenje porodice o neophodnoj pomoći, kako bi se telo nigerijskog košarkaša prebacilo u njegovu rodnu zemlju i kako bi mogao da bude sahranjen u krugu porodice.

- Dok se pitanje Odžovih novčanih sredstava ne reše posle njegove iznenadne smrti, porodica mora da rešava sve iz svog džepa. Tražimo i cenimo svaku pomoć koju biste mogli da pružite da nadoknadimo troškove za povratak voljenog sina, brata, i strica u njegov dom u Nigeriji, kako bi mogao da počiva u miru okružen svojom porodicom - piše u objavi koju je ona podelila i na svom linku u opisu profila.

Video: Dr Kon odgovorio da li iznenadni srčani udar košarkaša Majkla Odžoa ima veze sa korona virusom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    19. avgust 2020 | 20:56

    Bili su brzi nego sto sam maloprije napisao u komentarima, bravo Covke lave.

  • Trtoguz

    19. avgust 2020 | 22:46

    Zvezda je uvek bila veliki klub.Samim tim kao sto je obećao Dr.Čović to će i uraditi jer Odžo zaslužuje da se isprati kako dolikuje miljeniku Zvezdaša..Odžo počivaj u miru.

  • cz

    19. avgust 2020 | 22:09

    A ovi Grobari napunili chat, sacekaj te malo, nemojte ko tele pred rudu......ipak je Zvezda ime....Zao mi Odza....nek mu je laka zemlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA