≫ 

Evo kako je Jokić rešio seriju sa Jutom: Trojke, kucanje i horog Somborca u drami 7. utakmice

Briljirao je i odmenio Džamala Mareja

  • 2

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Jutu Džez za 80:78 u sedmom meču prve runde plej-ofa Zapada i prošli su na megdan Los Anđeles Klipersima u narednoj rundi.

Koš za pobedu Denvera i prolaz dalje postigao je Nikola Jokić na pola minuta pre kraja kada je bacio horog desnom rukom preko Rudija Gobera.

On je odmenio Džamala Mareja, jer je postigao više od trećine poena svoje ekipe, čak 30, a uz to je šutirao 12/23 iz igre (dve trojke iz pet pokušaja i 4/4 slobodna bacanja).

Jokić je tokom meča pogađao trojke, fintirao je Morgana pored koga je protrčao i zakucao, bacao je floutere, asistirao je saigračima četiri puta i pohvatao 14 lopti pod obručima.

Kako je Jokić vodio svoj tim do pobede u seriji i okršaja sa LA Klipersima možete videti u snimku iznad, a detaljniji izveštaj meča možete pročitati u posebnom tekstu.

Video: Jokić nakon što je odveo svoj tim u polufinale Zapada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vojo

    2. septembar 2020 | 08:27

    Nikola kad najvise treba najbolji si.Hvala Bigu da imamo tebe i Nola cast drugims👍🙏🇷🇸😂

  • Kosarkas

    2. septembar 2020 | 09:05

    Nemam reci! Kakva ljudina! Kada je najvaznije on preuzima odgovornost i resava duel sa Jutom (30 poena uz odlican procenat suta i odlucujuci kos uz dvocifren broj skokova i asistencije). Koliko je to tesko vidi se po ocajnim procentima suta obe ekipe, mslog broja poena Mareja i Micela kao i promasenog zicera Krejga i trojke Konlija. Sto bi Nole rekao: "Frka batooo!"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA