≫ 

Meloun dizao Jokića uvis, igrači im napravili sačekušu ispred svlačionice, a onda je nastala ludnica

Neverovatna atmosfera vlada u ekipi Denver Nagetsa

  • 0
Denver Nagets, Majkl Meloun Printskrin: Twitter.com/@nuggets

Denver Nagetsi su se plasirali u finale zapada NBA lige, nakon što su u 7. meču savladali Kliperse u polufinalu plej-ofa. Posle meča bilo je razloga za slavlje, jer je Denver prvi tim u istoriji koji se dva puta uzastopno vratio posle 1:3 u seriji.

Briljirao je Nikola Jokić sa istorijskim tripl-dablom od 16 poena, 22 skoka i 13 asistencija, a vrhunsku partiju pružio je i Džamal Marej sa 40 postignutih poena.

Po završetku meča viđeno je mnogo emocija u ekipi Denvera. Pokazao ih je i Nikola Jokić, koji to retko radi.

Grlio se sa trenerom Melounom po završetku meča, a onda ga je trener i podigao uvis, što je zabeleženo od strane fotografa.

Nakon toga su Jokić i Meloun zajedno ušli u svlačionicu, gde im je bila spremna "sačekuša", posebno treneru, koga su igrači ispolivali vodom i nastalo je opšte slavlje i ludnica.

Ali, tu je Meloun na kratko prekinuo slavlje i pokazao da posao još nije gotov.

- Nikada nisam video tim kao što je ovaj, čoveče! Zaista! Inspirativna grupa, volim vas sve! Imamo još posla da uradimo, idemo u finale da uradimo to - rekao je Meloun, što pokazuje da Denver nema nameru da se povuče ni pred Lebronom Džejmsom i Lejkersima u finalu Zapada, koje počinje u noći između petka i subote od 3 ujutru.

Video: Ameri oduševljeni asistencijom Nikole Jokića, porede ga sa legendarnim NFL igračem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA