≫ 

Tomašević: Deki Stanković je zbog Zvezde ostavio lagodan život, duel Jokić-Dejvis odlučiće finale

 ≫ 

Bivši košarkaš analizirao finala konferencija NBA lige, a dotakao se i Zvezde i partizana i njihovih evropskih mečeva u fudbalu

Komentari

  • Буендија

    17. septembar 2020 | 17:09

    Стварно је срамота да се каже како је Станковић "оставио лагодан живот" да би ваљда помогао Звезди. Звезда помаже њему, јер се учи тренерском послу. Замислите учи у Звезди. Не желим да браним играче али за испадање од Омоније он је кумовао 90%.Још само за примљени гол:не може голман да буде крив за прву стативу код корнера. Напред Звезда!

  • NekoKo

    17. septembar 2020 | 15:50

    Kakve to ima veze sa činjenicom da Deki kao trener nema pojma, ne u poređenju sa mnom, nego u poređenju sa prethodnm Zvezdinim trenerom, da ne idemo dalje. Da je Maradona pa i moglo bi nešto da se kaže, ali ovako gosn Deki nije veći od Zvezde i nema logike da mu nije čast da bude Zvzedin trener. Nevaspitan i primitivan komenatr je da se on odrekao lagodnog života da bi bio Zvezdin trener. Ne da to nije tačno, nego ima još i koristi i to debele od Zvezde pre svega u smislu građenja trenerske karijere. Ne postoji bolji i izazovniji klub od Zvezde koji bi dao šansu čoveku koji nikada nikoga nije samostalno trenirao. Možemo mi da se spradmo sa Zvezdom i našim fudbalom koliko hoćemo, ali taj klub ima ime, bivši je prvak Evrope, najbolji je klub u Srbiji sa ubedljivo najboljim uslovima, svake godine igra Evropu. Uz malo znanja pokazalo se da je i Lš realnost. Prepreke koje su stajale na putu tog cilja i ove sezone su bile premostive. Igraš protiv Kiprana i ispadneš, strašno. Folirancija ne prolazi u fudbalu. Sve neke velike filozifkse izjave i konstantno bežanje od odgovornosti... Elem, Stanković se uči na Zvezdi koja je isuviše veliki klub da bi sebi to smela da dozvoljava. Isto je bilo i sa Mihom i našom reprezentacijom.

  • Peki

    17. septembar 2020 | 14:55

    Deki molimo te vrati se svom lagodnom zivotu

  • Qqqqqqqqqq

    17. septembar 2020 | 14:43

    Druze zesce si se uvukao da ne kazem gde jos patrIjarh intervenise da nam budes Nov ministar za sport. Dejan Stankovic kao trener nema veze sa mozgom. Jokicu zelim da prodje Lenrona ali tesko ipak su igrali 14utakmica dok je LeBron igrao 7 vise vremena za odmor. Klupa Denvera je tanka sa LA Lejkersima. Jokicu srecno.

  • Z001

    17. septembar 2020 | 14:26

    Samo ako dzejms ne bude igrao, a osim toga nece dejvis ni cuvati jokica nego megi ili hauard

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA