≫ 

"Neću da odustanem, ovakve stvari me guraju napred": Vlado Šćepanović objasnio gde je bila greška

Kaže da je komunikacija u odbrani problem njegovog tima

  • 27

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović poručio je posle drugog vezanog poraza njegovog tima na startu ABA lige od Budućnosti da neće odustati i da veruje da ovaj tim ima veliki potencijal.

Podsetimo, derbi 2. kola ABA lige u Hali sportova odlučio je Danilo Nikolić trojkom u posledjoj sekundi.

- Tim ili se postaje ili se nestaje posle ovakve utakmice. Karakter se meri posle ovakvih mečeva, da li smo to što nismo ili jesmo. Boli poraz, ne volim da gubim, pogotovo na ovakav način. Svojim karaketerom, ne znanjem, vratili smo se u meč protiv realno bolje ekipe u ovo trenutku. Košarka je igra kad ostanete sami da date koš, tu se vidi i karakter i sve.

KK PARTIZAN - BUDUCNOST Foto: ABA League/Partizan NIS

- Oni su večeras bili i smireniji i u boljem šutu od nas, ali verujte koliko god teško, mene ovo samo gura napred. Ovakve situacije su me gurale napred i kroz karijeru. Ja neću da odustanem, ovaj tim ima veliki potencijal. Strašno težak raspored imamo, ali preživećemo i to. Ići ćemo težim putem - rekao je Šćepanović.

Strateg crno-belih je naglasio i da je i problem u komunikaciji u odbrani ponovo koštao njegov tim boljeg rezultata.

- Od početka priprema najveći problem nam je komunikacija u odbrani, a ona mnogo više znači nego neke druge stvari. Nedostatak komunikacije doveo je do toga da njihov najbolji šuter šutne u poslednjoj sekundi - zaključio je Šćepanović.

Partizan u sledećem kolu ABA lige gostuje FMP-u, a u međuvremenu ga očekuje i duel sa Uniksom u Kazanju u 3. kolu Evrokupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobi

    10. oktobar 2020 | 23:33

    Nemoj Vlado,cenimo te mnogo kao igraca ali ovo ne ide. Mnogo je ovo jadno, kao sa ulice da si ih pokupio pola sata pred tekmu. Uzmes tajm aut i pola minuta cutis i buljis u onu tablu,ne znas sta da kazes covece. Vratio si S.Jankovica samo ti znas zasto,idi molimo te kao iskreni Grobari.

  • Gola voda

    10. oktobar 2020 | 23:39

    Tomasa si poslao u svlačionicu a čovek ti rekao istinu, primamo koš iz zone (mislim da smo primili koš svaki put kad smo se branili zonom). U EK zameraš Gordiću a ti si tražio preuzimanje... Ma odbrana ne funkcioniše, Mozli nema blokadu u četiri meča, znaš li zašto...

  • Bane

    10. oktobar 2020 | 23:29

    Samo neka kaze cemu partizan stremi! Ako je da budemo medju cetiri u aba i da prodjemo grupu u eurokupu onda nek bude trener! Ako hocemo nesto vise on od sutra ne sme biti na klupi! Cuj karakter, pa izgubi jos dve i neces biti ni medju cetiri! O D L A Z I!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA