≫ 

Ročesti se vratio u Zvezdu i rekao zašto: Na prvom mestu zbog Delija

Američki plejmejker Tejlor Ročesti ponovo je košarkaš Crvene zvezde i kaže da mu je drago što se vratio jer već poznaje sistem

  • 13
KK Crvena zvezda - KK Olimpijakos Foto: Marko Jovanović

Ročesti je pretprošle sezone već bio deo Zvezde i od tada je upamtio nekoliko lepih uspomena, a na prvom mestu izdvaja navijače.

- Srećan sam jako što sam ponovo ovde, zbog igrača, trenera i stručnog štaba, uprave kluba i na prvom mestu navijača. Očekivanja su da se žestoko borim na svakoj utakmici, i da na bilo koji način pomognem ovom timu da dolazi do pobeda - rekao je Ročesti za klupski sajt.

Navijača doduše, neće biti bar još neko vreme na tribinama zbog pandemije korona virusa koja je nepredvidiva, kako u Evropi, tako i kod nas.

Istakao je i značaj konstantnosti, čiji je izostanak prethodnih sezona umeo da košta Zvezdu u mečevima.

- Najvažnija stvar je da znam sve ovde, i sve razumem. A to je na prvom mestu naporan rad svaki dan. Nije važno protiv koga igramo, kakva je situacija, da li dobijamo ili gubimo utakmicu. Krajnji cilj je da verujemo i imamo poverenje u proces i krajnji cilj. A oni se ne dešavaju preko noći, već moramo da budemo dobri u tome što radimo svakodnevno - dodao je Ročesti.

Da podsetimo, Ročesti u sezoni 2018/2019 u paru sa Džejmsom Feldinom nije uspeo da povuče crveno-bele ka tituli u ABA ligi pored Budućnosti i tada su Podgoričani igrali Evroligu.

Video: Lojd oduševljen Dobrićevom surovom bananom: Kunem se da je ovaj brat mali Lebron!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    12. oktobar 2020 | 17:59

    Zvezda i Partizan treba da dovode stance da bi pravili dobre rezultate ,a klubovi poput Mege i Fmp-a i ostalih klubova treba da prave igrace ,Zvezda i Partizan nemaju vremena za to ,jer se od njih traze rezultati i to odmah .

  • Vojkan

    12. oktobar 2020 | 17:09

    Dosao zbog delija kojih nema zbog korone a nije zbog para.Smesno

  • coach

    12. oktobar 2020 | 17:10

    Opet uskokovic i radanov nece dobiti sansu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA