Angola "igrao" za Partizan protiv Uniksa u igrici: Da li je košarkaš crno-belih prozvao Šćepanovića?

Brajan Angola je van takmičarskoj stroja i nije ni poveden u Rusiju, da li je ovo bila njegova osveta treneru?

  • 3
Brajan Anola Foto: Instagram.com/angola_11

Partizan nije najbolje počeo sezonu. Novi poraz u Evrokupu od Uniksa izazvao je ponovo razičaranje i bes navijača, a sva negativna energija ponovo se usmerila ka Vladi Šćepanoviću.

Trener Partizana već je imao nekoliko sukoba s igračima, što se moglo videti i tokom samog meča kada se pokačio s Gordićem, a Rašona Tomasa je isključio iz tima za Rusiju zbog nediscipline.

Uz Rašona nije bio ni Brajan Angola, koga je trener takođe isključio iz tima, pa on od starta sezone ne može da se izbori za minutažu.

Baš u momentu dok je Partizan igrao meč protiv Uniksa i dok je gubio sa deset razlike, Angola se javio na svom Instagramu i objavio fotografiju kako gleda meč, a ispred sebe je stavio džojstik za Soni, što se moglo shvatiti kao neka vrsta njegove osvete i provokacija na račun trenera.

Brajan Anola Foto: Instagram.com/angola_11

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    15. oktobar 2020 | 10:36

    А шта фали њиховом почетку сезоне? Шта? Сасвим солидан, могли су и од Венеције да изгубе...добро, већ против Борца никакве шансе нису имали, и статива против милогорца...није то тако лоше као што изгледа😂😂😂😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA