Partizan bez Jaramaza na večitom derbiju? Poznato je koliko će bek crno-belih odsustvovati sa terena

Duel Partizana i Zvezde na programu je 23. novembra...

  • 6
Ognjen Jaramaz Foto: MN Press

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz odsustvovaće sa terena definitivno nešto više od mesec dana, nakon što je na meču sa FMP-om doživeo povredu prsta.

Bek crno-belih je u okviru 3. kola ABA lige slomio prst, a klupski doktor Momčilo Jakovljević otkrio je kakva je situacija sa povredom.

- Jaramaz će pauzirati otprilike mesec dana, do 36-37 dana. U prvi mah nije delovalo da je prelom, nije bilo otoka. Snimio je to kod mene u bolnici, videli smo da je treći prst na šaci i pošto ništa ne prepuštam slučaju, konsultovao sam dva-tri ortopeda. Nije potrebna operacija i čak kažu da će za tri, najkasnije četiri nedelje da se skine gips - rekao je Jakovljević za TV Partizan.

To praktično znači da će Jaramaz najverovatnije propustiti večiti derbi protiv Crvene zvezde koji se igra 23. novembra, a Jakovljević je otkrio i šta se dešava sa povredom Vila Mozlija.

- Mozli je nagazio na nogu nekom igraču i iskrenuo je, to ne može da se izbegne. Odsustvovaće još oko 15 dana, minimum. Povredio se pre sedam-osam dana i orijentaciono će Mozli možda početi nedelju pre Jaramaza. Nezahvalno je davati prognoze. Bolje sada da se ovo događa nego na kraju sezone.

Inače, Partizan u utorak veče gostuje Baščešehiru u Turskoj, u okviru 4. kola Evropkupa, dok će narednog vikenada dočekati Cedevitu Olimpiju u sklopu 4. kola ABA lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drasko

    19. oktobar 2020 | 11:19

    Pa filijala 1 je filijali 2 odradila uspesno postavljen zadatak i to nije prvi put da se desava.

  • Dule V

    19. oktobar 2020 | 11:21

    Propustice on derbi isto kao sto je bilo najavljeno da ce i Lovernj propustiti mec sa fmp-om sto je pozitivan a na kraju ispade stvarno pozitivan rezultatski. Samo se vi nadajte, zadnja nada ne umire 🤣

  • Topola

    19. oktobar 2020 | 15:07

    NEMOJTE da ste smesni ova boranija iz Zagreba nezna gde se nalazi vec 10 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA