≫ 

Trener Mornara zaplakao pred kamerama: Pobeda za našeg predsednika, za menadžera, za sve u bolnici

Nije lako Baranima ovih dana, isplivale su emocije iz stratega ekipe posle trijumfa nad Budućnošću

  • 4
mihajlo pavićević Foto: twitter/Eurohoops

Košarkaši Mornara i Budućnosti ispisali su istoriju crnogorske košarke prvom međusobnom evropskom utakmicom, igrali su u okviru Evrokupa, a pobedu su odneli Barani, i to trojkom Ajzee Vajtheda u poslednjim sekundama produžetka.

Velika pobeda za Mornar je stigla u momentima kada se pojedini članovi kluba, uključujući i predsednika Đorđija Pavićevića, trenerovog brata, bore sa virusom kovid.

- Kakva utakmica! Želim da čestitam mojim igračima. Ova pobeda je za našeg predsednika koji je u bolnici, za našeg tim menadžera koji je u bolnici, za sve naše povređene momke - rekao je drhtavim glasom posle meča trener Mihajlo Pavićević, zaplakavši pred kamerama.

- Želeo bih da čestitam mojim igračima jer su ostavili srce na terenu. Pobeda u poslednjoj sekundi, velika pobeda koja će nam, nadam se, mnogo pomoći u nastavku sezone.

Pavićević je apostrofirao činjenicu da je ovo prvi evropski derbi koji su igrale dve crnogorske ekipe.

- Ostaće zapisano da je ovo bio prvi derbi Mornara i Budućnosti u Evropi. Drago mi je da smo bili učesnici ovoga, za malu zemlju kao što smo mi činjenica da se dvije ekipe susreću u Evrokupu je neverovatna.

Otkrio je koliko je ekipi teško palo sve oko korone.

- Ušli smo u psihozu, na svaka dva dana radili testove, čekali rezultate. To uopšte nije prijatno, a onda je svakom testiranju neko ispadao, da li stručni štab ili igrački kadar. Ne znaš šta da radiš, kako da radiš, verujem da nas je ova utakmica vratila. Nadam se da ćemo imati sreće da nas kovid ubuduće zaobiđe, da ćemo moći da se vratimo normalnom treningu.

Pogledajte trojku Vajtheda za pobedu Barana protiv Podgoričana.

Video: Brutalni debi Zvezdinog pojačanja: Terijev koš prvenac stigao posle efektnog alej-apa

Bajern je sjajno otvorio sezonu Evroligi s Trinkijerijem na klupi, ima skor 4-1 i trenutno je na prvoj poziciji.  Večeras (21.00) gostuje Real Madridu, koji ima mnogo problema i trenutno ima skor 1-4. I pored svega, kvota na Real je 1,30, a na Bajern čak 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Bajern

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petrana iz CG

    29. oktobar 2020 | 09:04

    Sklepa ti Pajo ovaj govor na engleskom,ajd neka si. Cestitan na pobjedi Mornara. Zao mi je sve bolesne za koje znam da se lijece i koje svi u gradu poznajemo,nego je problem sto ste se prepustili riziku okupljanja iako ste znali koliko je bolesnih oko Vas,nosili ste se onom" nece mene" nadam se da ce se svi oporavit pa od sada pametnije.

  • 5

    29. oktobar 2020 | 09:53

    LJUDINA !!!

  • BG

    29. oktobar 2020 | 07:38

    Veliki covek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA