Obradović: Nedopostivo je to što su Vranković i Luković radili našim centrima!

Trener Zvezde analizirao tešku pobedu protiv Splita

  • 20
Saša Obradović Foto: MN Presss

Kako navijači, tako je i trener Crvene zvezde Saša Obradović bio iznenađen lošom partijom njegovih košarkaša na meču sa Splitom - u okviru 7. kola ABA lige!

Kola koje je moglo da bude upamćeno po senzaciji hrvatskog predstavnika u regionalnom takmičenju, ali je Zvezda na kraju uspela da "preživi" i slavi rezultatom 78:76. Iako su u trećoj deonici gubili čak 14 razlike.

- Naravno da nisam očekivao ovakav meč, niko nije mogao da očekuje. Ako mogu da tražim neko opravdanje, onda su to česta putovanja, jake i zahtevne utakmice, potrošnja i protiv Reala... Obično kad uslovno 'malim ekipama' daš šansu od samog početka, onda se mučiš ceo meč, kao mi danas - rekao je Obradović posle meča i dodao:

- Vranković i Luković su dominirali u odnosu na naše centre. Moramo o tome više da razgovaramo jer su takve stvari nedopustive bez obzira u kojoj smo fazi umora. Igrači moraju da imaju pošten odnos i malo ponosa kako bi sačuvali svoj igrački rejting i reputaciju. To je falilo, a dobro je da smo pobedili na ovakav. Nadam se da ćemo iz ovoga nešto da naučimo.

- Iz svake utakmice Evrolige treba da se dižemo i učimo. Odna u ABA ligi odigramo po sistemu 'lako ćemo'. Verovatno su sada svesni da nije baš tako. Luković dolazi iz zemlje košarke, ima talenat i poene u rukama, i neadekvatnim odnosnom napravio nam je problem.

Zvezda u narednom kolu ABA lige igra derbi protiv partizana 23. novembra, a u međuvremenu će gostovati Armaniju i Barseloni u okviru Evrolige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    15. novembar 2020 | 22:25

    Nedopustivo je sta radi O'Brajan.

  • Blok 2

    15. novembar 2020 | 23:49

    Vi ste samo mala bivsa komsinica sampiona Evrope, projekat sa promenjenom adresom, imenom i grbom, napucan parama, a podrzan od namestene lige, sudijeske organizacije i onih koji su iznad svih njih. U takvim uslivima, svaki namesteni projekat bi bio prvak ovako namestene banana lige, sve i da je tek osnovan. Ustvari, i sadasnji projekat je TEK OSNOVAN, bar u odnosu na blazenopocivsu bivsu C.Zvezdu, cijim je navijacima podmetnuta gnusna prevara da ona postoji, a sve radi necijeg pranja para, licnih interesa i socijalnog mira armije prevarenih navijaca, koji, iako to i oni sami znaju, ne zele to da priznaju jer vide neke (kvazi) rezultate u vidu stalnog osvajanja namestene ABE, a bez dovoljnog kvaliteta za bilo sta vise. A prevaranti vrte pare na stetu srpske kosarke, dok navijaci cute zbog laznog privida uspeha koji su im nametnuli, dok drpaju lovu, a nasu kosarku unistise totalno.

  • Djile

    15. novembar 2020 | 22:55

    Plejmejkeri su nam katastrofa. Nemas jednu akciju. Gurate amerikance dok nasi igraci sede na klupu, tribine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA