≫ 

Sakramento doveo Amerikanca koji želi da igra za reprezentaciju Srbije

Kaminski napustio Finiks i pojačao Kingse

  • 1
Frenk Kaminski Foto: MN Press

Američki krilni centar Frenk Kaminski potpisao je jednogodišnji ugovor sa Sakramento Kingsima!

Kaminski u Kingse stiže kao slobodan igrač, nakon što je prošlu sezonu nosi dres Finiksa, dok je prethodno četiri godine igrao za Šarlot koji ga je draftovao 2015. godine.

Javnost u Srbiji ovog momka zna i po tome što je otvoren da zaigra za reprezentaciju Srbije, što je baš za Telegraf svojevremeno poručio njegov menadžer.

- On je definitivno otvoren za tu mogućnost. Ali ništa mu još nije rečeno i nije kontaktiran tim povodom, osim vašeg pitanja. Dok do toga ne dođe, nećemo ništa komentarisati.

Podsetimo, Kaminski se već nekoliko godina dovodi u vezu sa Orlovima jer mu deda sa majčine strane navodno ima srpsko poreklo.

Kao srednjoškolac je učestvovao na košarkaškim turnirima koje organizuje najstarije srpsko udruženje u Americi, Srpski narodni savez. Na turniru 2008. godine bio je član ekipe Srpski orlovi.

>>> Andrea Trinikeri sjajno „gura“ s Bajernom u Evroligi, a vačeras (20.00) ima priliku da protiv Panatinaikosa u Atini zabeleži osmu pobedu u 11. utakmici. Kvota na dvojku je 2,15, dok je kec 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos – Bajern.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zlato na olimpijskim igrama

    27. novembar 2020 | 10:46

    Teodosic nece da igra ako igra "Stranac" za nas.. ako covek ima nase korone, kakva je smetnja, neka bude na sirem spisku, toliko moze pa ako se pokaze a dobra je igrac, sto nebi uzeli koju medalju vise sa njime nego se blamirali porazima od nekih Š selekcija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA