≫ 

Lebron obnovio ugovor sa Lejkersima! Od sume koju je dobio, zavrteće vam se u glavi

Nezabeleženo visok ugovor NBA veteranu

  • 0
Lebron Džejms Foto: AP/Tanjug

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms obnovio je ugovor sa tim klubom na još dve sezone!

Ovu informaciju potvrdio je Rič Pol, Džejmsov menadžer u razgovoru za Atletik. Uprkos tome što je na pragu 36. rođendana, Džejms je dobio dvogodišnji "maks" ugovor vredan 85 miliona dolara.

Njemu su prethodno ostale dve od četiri godine ugovora teškog 153 miliona dolara, tako da Džejms još uvek zarađuje kao apsolutni superstar u "prajmu" karijere.

Po tom starom ugovoru Džejms je imao igračku opciju za sezonu 2021/2022, a ovako će ostati sa Lejkersima do 2023. godine.

Lebron je u utorak poručio da njegov tim može da ponovi ono što je uradio ove godine kada je osvojio titulu u NBA ligi pobedom u finalu nad Majami Hitom.

Lejkersi su uzeli šampionski prsten posle deset godina "lutanja", a Džejms je, iako u poodmaklim igračkim godinama, bio jedan od najzaslužnijih za to.

On je tokom sezone imao 25,3 poena, 10,2 asistencije i 7,8 skokova po meču, a na kraju je dobio i priznanje za MVP-ja finala.

Lebron je stigao u Lejkerse pre dve godine došao iz Klivlend Kavalirsa, u kojima je 2003. započeo NBA karijeru i 2018. ih napustio po drugi put.

Sa Lejkersima je osvojio četvrti šampionski prsten sa trećim različitim NBA timom (dva sa Majamijem 2012, 2013, jedan sa Klivlendom 2016. i jedan 2020).

Video: Džordan, pa sad i on: Lebron Džejms popušio tompus na konferenciji za medije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA