≫ 

Novi kiks Fenerbahčea, srpskom selektoru se drma klupa u Istanbulu?

 ≫ 

Turski velikan izgubio poslednju četvrtinu sa 18 poena razlike

Komentari

  • NekoKo

    13. decembar 2020 | 09:59

    Mnogo sam hvalio ovog čoveka i verovao u njega. Totalno je razočarao, bez ozira na sve probleme koje imao Fener. Takođe, onaj poraz naše reprezentacije od Švajcaraca je nedopustiv. Mi smo ipak zvanično najbolje rangirana reprezentacija na svetu i takve blamaže ne smeju da nam se događaju... Kokoškov je prošao sve što jedan trener treba da prođe i iza sebe je imao rezultate. Pametan, vredan, nije sujetan ... Što se reprezentacije tiče, svaki rezultat ispod onog Đorđevićevog je neuspeh. Na EP prvenstvu se očekuje zlatna medalja i sve ispod finala je kao što rekoh neuspeh. Mislim da su dva posla, selektor i trener u klubu ipak preveliki zalogaj.

  • Nusknvp

    13. decembar 2020 | 09:48

    Ovaj osvojio sa Slovenijom titulu, koji bi svako uzeo sa Doncicem i Dragicem u timu. U Finiksu najveci promasaj u istoriji, u Feneru ce takodje da ga najure do nase nove godine, a u repezentaciji tek sledi fijasko

    • 13. decembar 2020 | 10:23

      NekoKo

      @Nusknvp

      Šta smo sve mi imali od igrača pa nismo osvojili zaltnu medalju za vreme Đorđevića kao selektora. Mnogo više nego dva sjajna igrača. Košarka se igra 5 na 5 ... Uostalom nije Slovenija najbolje rangirna na svetu nego Srbija. Đorđević je sa nekim našim vrhunskim igračima vremenom ulazio u nerazumevanja, a ti igrači su oni koji daju koševe, a ne on kao selektor. Šta je uradio Jokiću na poslednjem SP-u? Vidiš Kokoškov je u slovenačkoj reprezentaciji sve podredio igri Dragiću i Dončiću. Nisu trpeli ni promil za rad nekakve uloge drugih igrača. Kod nas je sve trebalo da se vrti oko Jokića i Bogdanovića. Jokić kao najbolja petica ne svetu, je kod našeg filozofa igrao na četvorci gde je daleko slabiji... Ispalo je na neki način da je Jokić zamena Birčeviću. Starter ti je Birčević a Jokić na klupi.? E to je to, važno je i ko počinje ako je jednom takvom igraču poput Jokića to važno. Đorđević zbog svoje sujete i svojih principa nikada neće osovjiti ni jedno jače takmičenje, čak ni ovo smešno italijansko prvenstvo. Svugde je nogiran na najružniji mogući način a razlog nije taj što ne zna košarku, nego zato što ima poptuno dekadentne stavove i principe. Ja pa ja i niko pre a ni posle mene.

  • Cc

    12. decembar 2020 | 22:30

    Seti te se koliko je Žoc gubio prosle sezone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA