≫ 

Najskuplja stvar Stefa Karija prodata za 600.000 dolara, a to nisu ni dres ni patike!

Radi se o nečem sasvim drugom

  • 0
Stef Kari Foto: AP/Tanjug

Stef Kari je jedan od najboljih igrača NBA ligre, trostruki NBA šampion i neprevaziđen strelac ima jednu stvar koja je dostigla veliku cenu na aukciji.

To nije dres koji se nosi u igri, patike ili lopta sa autogramom - nijedan najskuplji predmet Stef Kari nije za igru, već spooecijalna ruki kartica i 2010. godine.

Reč je o Panini National Treasures "Centuri Gold" Stef Kari potpisanu novčanicu / autogram ... koja se upravo prodala za 616 000 dolara!

Momci iz Goldin Auctions olakšali su posao ove nedelje ... i kažu da to čini najskuplji komad Karija suvenira ikad.

Što se tiče zašto ... kartica je suludo retka - jedna je od samo 25 ikad napravljenih, a ocena 9,5 daje joj skoro savršenu ocenu 10 za ivice.

Ruki kartica Stefa Karija Printskrin: Youtube/ PSA COLLECTOR

Naravno, Karijev komad je samo poslednji u svetu trgovačkih kartica koji je eksplodirao u vrednosti ... proteklih nekoliko meseci doneli su velike cene među kolekcionarima.

Pre samo nekoliko dana, ruki karta Vejna Greckog prodata je na aukciji za 1,3 milion dolara ... što je čini najskupljom hokejaškom kartom ikad.

I nekoliko nedelja pre toga, i sam Rob Kardašijan izvukao je izuzetno retku karticu Toma Brejdija koja bi takođe mogla da ima bogatstvo na aukciji !!

Da, ako tražite novi hobi tokom ovih poslednjih nekoliko meseci karantina - to je to.

Video: Džordan, pa sad i on: Lebron Džejms popušio tompus na konferenciji za medije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA