Stigli rezultati testiranja: Jedan igrač pozitivan, Zvezda putuje u Rusiju!

Igraće se planirani duel sa Zenitom u Sankt Peterburgu

  • 13
KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Bilo je nedoumica oko toga da li će Crvena zvezda sutra igrati svoj meč protiv Zenita u Evroligi, u toku današnjeg dana su izvršena ponovna testiranja po protokolu najjačeg klupskog takmičenja i stigli su povoljni rezultati. Samo jedan igrač je zaražen, pa crveno-beli mogu put Rusije.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je nakon drugog testiranja i laboratorijskih analiza utvrđeno prisustvo virusa COVID-19 kod jednog igrača našeg kluba, dok su ostali rezultati igrača i stručnog štaba –negativni.

Naš klub je u konstantnom kontaktu sa Evroligom koju je informisala o novonastaloj situaciji.

Nakon konsultacija sa Evroligom i lekarskim timom našeg kluba i takmičenja, odlučeno je da ekipa u ponedeljak uveče otputuje za Rusiju, gde bi u utorak od 18 časova trebalo da odigra meč 16. kola Evrolige sa Zenitom.

Klub koristi ovu priliku da pohvali hitnu reakciju ABA lige koja je odložila utakmicu 11. kola regionalnog takmičenja, u danu kada smo saznali da je virus Covid-19 pogodio naš tim, prvi put ove sezone.

KK Crvena zvezda mts i dalje će se najstrožije pridržavati svih zdravstvenih mera propisanih od strane nadležnih organa Republike Srbije, a o svim daljim dešavanjima ovim povodm detaljno ćemo informisati javnost u narednim danima - ističe se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuka

    21. decembar 2020 | 18:07

    Zasto se samo grobarcici mali zatrovani pecaju? Pa nije ni Ostoja nista bolji od Covica

  • VASKE

    21. decembar 2020 | 18:11

    KMECITE GROBARI SAMO VAM JE TO OSTALO GLEDAJTE EVRO LIGU GDE SE IGRA DOBRA KOŠARKA I NASU ZVEZDU SAMO VAM JE TO OSTALO, OD VAS NEMA NISTA, PROPALI STE NACISTO. ČOVIC JE LEGENDA, MOZETE SAMO DA GA MRZITE ALI ZVEZDA IGRA EVROPU I IGRAĆE.

  • T

    21. decembar 2020 | 17:59

    Kad je gust kalendar onda preskoči aba ligu,a primorsku izbacite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA