≫ 

Sprema li radikalne rezove Radonjić u Zvezdi? Protiv Igokee vratio igrača koga je Obradović otpisao

Da li to novi trener Zvezde počinje rekonstrukciju?

  • 20
Boriša Simanić Foto: Marko Jovanović

Dejan Radonjić nije baš najbolje počeo svoj drugi debi u Zvezdi. Njegov tim je ubedljivo izgubio od Igokee sa 85:65, ali on nije ni mogao da promeni ništa za jedan dan, niti da trgne tim iz letargije posle debakla u Moskvi u Evroligi.

Ipak, Radonjić je počeo sa sitnim promenama. Prevo se rešio Emanuelan Terija koji nije ostavrio učinak kakav se očekuje a zauzimao je mesto domaćim igračima, a onda je na meču sa Igokeom vratio u tim zaboravljenog Borišu Simanića.

Simanić je igrao na startu ABA lige 1.2. i 4. kolo, a posle je bio skrajnut kod Obradović u treći plan pa se nije ni skidao sve do meča sa FMP-om u 10 kolu, i to posle nastupa za reprezentaciju Srbije u kvalfikiacijama za Eurobasket.

Sledeće kolo je odloženo, a sada ga je Radonjić uvrstio u ekipu s obzirom da u rosteru nema Terija, a Noko se nije skidao jer je tek doputovao.

Dejan Radonjić ABA liga

Takođe, dao je šansu Uskokoviću, koga je doduše Obradović prvi put skidao za utakmicu tek u 10 kolu protiv FMP.a iako nije imao plejmejkera svo to vreme.

Moguće je da su na pomolu promene u Zvezdi i da će mladi domaći igrači dobiti više na značaju. Ostaje da se vidi na narednim mečevima.

Video: Boriša Simanić: Mnogo znači kad ti trener veruje i pusti te da igraš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auspuh

    27. decembar 2020 | 20:03

    Simanic da je do sada imao minutažu koju su imali ostali prosečni igrači u Zvezdi ,postao bi igracina a ovako samo ostade talenat na klupi...steta za njega

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    27. decembar 2020 | 20:38

    Какве су шансе да нам класу од играча Лазића мало прихефта за клупу???

  • baja do jaja

    27. decembar 2020 | 20:19

    Odmah se primijetio napredak u igri fmp a haha hahahhaha ..jadnici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA