≫ 

ABA liga preplavljena stranim košarkašima: Domaće snage imaju sve manju ulogu, čemu to vodi?

 ≫ 

Nekoliko ekipa ima gotovo čitavu startnu petorku "sastavljenu" od stranaca, ali ima i onih svetlijih primera

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milan

    02. januar 2021 | 14:27

    U KLS igraju Libanci?! KUP Radivoja Koraca, ako igras nasu Drugu Ligu, nemas pravo na stranca! Kvalifikujes se za zavrsni turnir, i igras protiv "stran-srbina", a npr Nikola Jovanovic koji je placen 200 000e sedi u trenerci kao 13. igrac u CZ. Svaka cast Dinu Radji jer je izbacio strane polutane, i videce se njihov progres ubrzo! Nase mladje reprezentacije vode seniorski treneri koji manje vise nikad nisu radili sa decom! Ok, sem Nikitovica i jedne sezone sa juniorima CZ... Plata trenera u mladjim kategorijama se meri skupljenim clanarinama, a iz kvantiteta proizilazi kvalitet, tako da smo u okruzenju jednina drzava koja nema definisan status TRENERA, zadjite na biro rada pa proverite!!! Zar to nije isto profesija, a svakako drugacija od ovih velikih imena koji kasnije taj nus produkt koriste. Ako nam mladi treneri idu u Kinu za 1000$ sve je jasno! Laku noc kosarko u Srbiji, jer diletanti koji su navikli da uzimaju samo novac od iste, ustvari rade... Tragedija nase kosarke je npr Dinamik, trener stranac bez kvalifikacija bez prava da vodi utakmicu, da nije tuzno, bilo bi smesno... Ah da tu se razvijaju Slovenac i Turchin! Kao sto rekoh: LAKU NOC

  • domacilosi

    28. decembar 2020 | 18:04

    Sve ekipe imaju strance, pogledajte Real, Barcu, CSKA..ne valjaju domaci, losi su. Nemaju taj kvalitet i gotovo

  • Olimfar

    28. decembar 2020 | 16:14

    Koliko puta sam rekao da Čović prvo oterao Duška Vujoševića pa uništio srpsku košarku. Dok je Dule bio svako prvenstvo počinjao sa novim mladim košarkašima bilo je tu i stranaca ali njima je plaćana stipendija i kraj. Čović dolazi i sve zarad njegovih dva FMP-a uništi prvo struku pa mlade košarkaše. Sramota svako prvenstvo dovidi strane košarkaše plaća po nekoliko miliona samo da bi sustigao Partizan i osvijio ligu šampiona. Ostali klubovi videvši št on radi počeše i oni da dovode skupe strance a naša košarka to jest reprezentacija je na naj nižim granama od kako pamtim kosarku. Stvarno se čudim da vlast pomaže uništenju dajući im pare za igrače koliko požele. Sve dok ne dodje neko u stručan u košarkaškom savezu i ne zabrani ovakav rad naša košarka biće još gora jer svakog dana tonemo sve dublje i dublje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA