≫ 

Radonjić posle pobede nad PAO: Do poslednjeg atoma smo igrali, bila bi šteta da nismo dobili nagradu

Vodila je Zvezda i +16, ali se na kraju ušlo u nezivesnu završnicu

  • 19
Dejan Radonjić Foto: aba-liga.com/Igokea/Nikola Vuruna

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je igrom svoje ekipe u pobedi nad Panatinaikosom, pogotovo u ofanzivnom delu, te da su se njegovi izabranici borili do zadnjeg atoma snage da bi izvojevali novu pobedu u Evroligi.

- Odigrali smo mnogo bolje nego u Laktašima. Bili smo veoma dobri ofanzivno u prvom poluvremenu uprkos nekim greškama pri kraju. Odigrali smo sa dosta energije. Igrali smo u oba pravca dobro. Nije bilo lakih poena, uspeli su odbranom, koju su stalno menjali, da nas remete. Do poslednjeg atoma snage smo igrali u završnici, dobro su pogađali u tim momentima, ali tim penalima smo došli do bitne pobede - rekao je Radonjić.

Vodila je Zvezda i +16, ali se na kraju ušlo u nezivesnu završnicu.

- Svakako je bilo potrebno da privedemo utakmici kraju, bila bi šteta posle dobre partije da nismo dobili nagradu. Bilo je bitno da dođemo do dobrog rešenja jer smo bili u problemu pri kraju meča, ali slobodna bacanja su nam omogućili lakšu završnicu. Mora dosta toga da funkcioniše dobro, igra je bila u celini dobra i ima razloga za nešto veće zadovoljstvo nego u prethodnom meču. Posle meča u Laktašima izgledalo je da će biti loše i večeras, jer smo ostali još bez nekoliko igrača. Momci su odigrali, iscrpeli se i za svoje drugove koji nisu bili tu sa nama - naveo je Radonjić.

Upitan kako uspeva da pristupi strategiji imajući u vidu da je tek prvi trening sa ekipom odradio u petak, Radonjić je naveo da to trenutno nije lako ali da će doći sve na svoje.

- Primoran sam u hodu da pravim pripreme i analize, nije jednostavno. Kroz neki rad i treninge pokušam da dođem do slike, da kroz rad dođemo do poboljšanja i da nađemo put. Sigurno će u jednom trenutku da se odrazi na nas, jer nedostaju igrači koji mogu da nam dosta daju - zaključio je Radonjić.

Video: Radonjić: Oslabljeni smo, ali protiv Panatinaikosa mora maksimalno zalaganje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA