≫ 

Radonjić posle poraza od Fenera u poslednjoj desetinki: Ovo se ne bi desilo da smo imali punu halu

- Momci su se borili, imali smo težak meč protiv ekipe koja se podigla i koja je pojačana - rekao je strateg crveno-belih

  • 8
KK Crvena zvezda Foto: KK Crvena zvezda mts/Đorđe Kostić

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je, posle poraza u Evroligi od Fenerbahčea 73:71 i koša Lorenca Brauna u poslednjoj desetinki, da bi verovatno sve bilo drugačije da je u hali Aleksandar Nikolić bilo nekoliko hiljada navijača crveno-belih.

- Mislim da je svima jasno da bi uz podršku  sigurno mogli da damo još to malo što je bilo potrebno da slavimo. Momci su se borili, imali smo težak meč protiv ekipe koja se podigla i koja je pojačana. A, mi smo ušli oslabljeni, nadam se da ništa nije ozbiljno sa Korijem jer nam je dosta bitan. Nastavljamo da radimo, nadam se da ćemo imati brzo priliku da imamo sve igrače na terenu. Uz veliki tvrd i posvećenost da stvorimo nešto i da izgledamo dobro. Ako budemo kompletni, možemo da budemo dobri - rekao je Radonjić.

U strašno uzbudljivoj završnici, Zvezda nije uspela da prelomi u svoju korist pošto je poslednjih pet sekundi ostalo turskoj ekipi koja je preko Brauna krenula u ofanzivu, a američki košarkaš je došao do izgledne situacije da uputi šut, što je on i učinio na samo jednu desetinku do kraja i pogodio za pobedu svoje ekipe.

Video: Dobar početak 2021: Crveno-beli trijumfom nad Zadrom ponovo na čelu tabele

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oppo

    7. januar 2021 | 21:33

    Opet zavrsnica opet izgovori

  • Milorad

    7. januar 2021 | 22:28

    Pa gubio si ovako i sa punom halom, nije mi jasno kako si zboravio.

  • Vlada

    7. januar 2021 | 21:31

    Igra je još uvek katastrofa. Nadam se da će dići nivo igre. Radonja je kratko sa ekipom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA