„Nešto mi je govorilo da će da uđe“: Dončić hvalio Jokića posle sjajnog šuta za produžetak

Srpski i slovenački košarkaš u centru pažnje nakon fantastičnog NBA okršaja

  • 0
Luka Dončić Foto: Tanjug/AP

Jokić je pogodio za dodatnih pet minuta, a Dončić je dominirao u produžetku. Kada se sve stavi na crtu, obojica su došla do dabl-dabla, postigla po 38 poena i pokazala zašto ih mnogi smatraju za kandidate za titulu najkorisnijeg igrača u čitavoj NBA ligi.

Slovenac je večeras imao razlog više da se raduje. Ipak je na kraju došao do pobede i to u situaciji u kojoj se Dalas prošle sezone nije najbolje snalazio.

- Kao što sam rekao prethodnih sezona, moraćemo da učimo iz takvih utakmica. I to smo uradili. Bio sam tu kada je bilo najpotrebnije, odigrali smo veoma dobro večeras – kaže slovenački košarkaš.

On dodaje da je pokušao da misli potpuno usmeri na teren, pa da je samim tim njegova igra u odbrani večeras bila jako dobra. A kaže da će biti bolja kako sezona bude prilazila onom najzanimljivijem delu.

- Mislim da je moja odbrana sve bolja. Ne dopuštam da bilo ko utiče na mene i shvatam da će ona postati još bolja kako sezona bude odmicala – dodaje Dončić.

Za kraj, Slovenac nije mogao, a da se ne dotakne svog duela sa Jokićem, za kojeg kaže da je sjajan košarkaš i da sa njim ima veoma dobar odnos.

- Kada se sve podvuče crta, samo želite da pobedite. Naravno, on je fantastičan igrač, videli ste onaj poslednji šut. Nešto mi je govorilo da će da uđe. Ali na kraju smo mi uspeli da dođemo do pobede i jako mi je drago zbog toga – zaključuje Dončić intervju posle dramatičnog duela.

Video: Bobi Marjanović snimio Dončića kako peva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA