≫ 

Filipovski posle poraza od Borca: Novi igrač ušinuo vrat, zato ga nije bilo, nismo bili pametni

Trener Partizana kaže da nema mesta plakanju, jer za četiri dana sledi novi izazov, start druge faze Evrokupa

  • 42
sašo filipovski Foto: youtube/ABA

Košarkaši Partizana izugbili su sedmi put ove sezone u ABA lige i time se dodatno udaljili od plej-of zone, drugi put su poraženi od Borca, koji je od starta do samog kraja držao vođstvo na svojoj strani.

Otud i čestitke na račun Čačana od strane trenera crno-belih Saše Filipovskog posle meča 14. kola regionalnog takmičenja.

- Čestitam Borcu na više nego zasluženoj pobedi, praktično su vodili od početka do kraja, u napadu su nas raširili, pogađali... Igrali su, da kažem, dobru košarku. Na drugoj strani, u odbrani su dosta puštali neke naše igrače koji nisu pogodili, tako da, eto... - razočarano je konstatovao Slovenac.

Veliki udarac po Partizan može biti eventualna teža povreda Ognjena Jaramaza koji je u četvrtoj četvrtini iznesen sa terena.

- Izgubili smo i Jaramaza. Nadam se da nije teška povreda. Na kraju, normalno da nisam zadovoljan ni igrom, ni napadom iako smo radili, ali taj rad se ne vidi. Bilo je premalo organizacije, premalo pametnih dodavanja, premalo strpljenja, u odbrani smo pali na fundamentima, pogotovo na pomganju igrača iz prvog dodavanja - nizao je loše stvari u igri ekipe Filipovski.

Dalje, Partizan se okreće Evropi, kreće druga faza Evrokupa i meč sa Trentom kroz četiri dana.

- Nemamo mnogo vremena za razmišljanje i za plakanje, dolazi Evropa. Čeka nas italijanska ekipa koja igra sluičnu košarku kao Borac, verujem da ćemo da odgovorimo na drugačiji način i da odigramo mnogo jače nego danas.

Filipovski danas nije mogao da računa na najnovije pojačanje, Džoša Perkinsa, koji je već psole prvog treninga ušinuo vrat.

- Doveli smo novog igrača, kojeg je odmah posle treninga "uhvatio" vrat, nije mogao da gra, ne može da pokreće glavu. Ima bolove u gornjem delu leđa pa nije mogao da nam pomogne Nadam se da sa Ogijem (Jaramazom) nije u pitanju teška povreda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Somi

    9. januar 2021 | 20:46

    Rodjen je za sefa kuhinje u nekom hotelu sa 3 ⭐ u nekoj banji na primer.

  • klopi

    9. januar 2021 | 20:28

    Pazi sliku,izgleda ko konobar pred fajront

  • Partizan

    9. januar 2021 | 22:59

    Hteli smo evroligu a sledece godine necemo igrati ni evrokup

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA