≫ 

Trener Denvera objasnio zašto je izveo Jokića iz igre i sprečio ga da zabeleži rekord karijere u NBA

Na Melouna su čak i igrači Denvera bili besni

  • 5
Majkl Meloun, Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Na semaforu je pisalo 2.05 do kraja utakmice između Denvera i Jute kada je Nikola Jokić ubacio svoj 47. poen i tako izjednačio rekord karijere u NBA ligi.

U tom trenurku se činilo da će Srbin protiv trenutno najboljeg tima NBA lige upisati svoj novi rekord, ali ga je trener Majkl Meloun "poslao na klupu" na 1.39 do kraja utakmice.

Njegov potez je bio veliko razočarenje za sve ljubitelje košarke koji su meč posmatrali pred malih ekrana, ali i za Jokićeve saigrače dole na terenu. A na pitanje zašto ga je izveo napolje, Meloun je kratko i jasno priznao:

- Zaboravio sam, i u tom trenutku nisam imao pojma da je Jokić na 47 poena - bio je iskren trener Denevra koji je nastavio: - Džamal (Marej) je bio jako besan na mene zbog toga, ali to mi se sviđa pošto je pokazao da misli na svog saigrača.

Sam Jokić je posle utakmice poručio šta mu je bio veliko motiv da odigra ovako dobru partiju.

- To je zato što smo igrali protiv verovatno najbolje ekipe u NBA u ovom trenutku, igraju neverovatno, imali su 11 uzastopnih pobeda i lepa pobeda za nas. Imali smo gostovanja, vratili smo se, mogli smo da imamo mnogo izgovora, ali ih nismo koristili. Hteli smo da pobedimo i to smo uradili - između ostalog je rekao Nikola.

Video: Jokić is on fire: Pogledajte kako je srpski centar nadmudrio protivnike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011 PS

    1. februar 2021 | 09:16

    Ima vremena za rekorde. Bitno je da si pokazao Goberu da nije svemoguć. Nastavi da se igraš košarke majstore, najbolji si.

  • Lord

    1. februar 2021 | 09:50

    Laze,namerno je to uradio...!

  • Munja

    1. februar 2021 | 10:11

    Redovno to radi. Kada mu fali 1 skok ili asistencija za tripl dabl svaki put ga je izveo, ali svaki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA